Prijedorčanin krao novčanike ženama u Posušju

Policijska uprava Posušje rasvijetlila je četiri krađe, koje su izvršene tijekom posljednjih šest mjeseci.

Tijekom posljednjih šest mjeseci četiri ženske osobe s područja Posušja prijavile su da im je na njihovim radnim mjestima nepoznata osoba otuđila novčanike u kojima su se nalazile određene svote gotovine, bankovne kartice i osobne isprave.

Krađe su prijavile djelatnica Rudnika boksita Posušje, djelatnica Osnovne škole Ivana Mažuranića, djelatnica Glazbene škole u Posušju i djelatnica Doma zdravlja Posušje koja je uz to prijavila da je počinitelj, nakon što je u otuđenom novčaniku pronašao ceduljicu s PIN-om, na bankomatu podigao određenu svotu novca s tekućeg računa.

Operativnim radom kao mogući počinitelj navedenih kaznenih djela identificiran je M. R. (46) iz Prijedora.

Policijski službenici PU Posušje u ponedjeljak su u službenim prostorijama PU Posušje izvršili kriminalističku obradu nad M. R. (46) kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio navedena kaznena djela.

PU Posušje podnijeti će Županijskom tužiteljstvu Dopunu ranije podnesenom Izviješću o počinjenom kaznenom djelu, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

2 komentara

  1. Okle njih s njim? Kako li im je uspio ukrasti novcanike? Sta li je to radilo Boze oslobodi! Grijota i sramota! Davli nalet ih bilo!

    Like(0)Dislike(0)
  2. Neka tako itriba svi nasi poslodavci dovlace balije i srbe mjeftiniju radnu snagu dok nasi ljudi ostaju bez posla.Cista sramota jos malo ce se nastanit same balije.Jos je to dobro stace nam bit.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.