Prikupljen dovoljan iznos novca za Mateino liječenje

Na Facebook stranici “Život za Mateu” objavljena je ohrabrujuća poruka iz Zagreba, gdje se mlada majka iz Livna, Matea Janković bori za svoj život.

Prema njihovim objavama, izgleda da su humanitarne akcije diljem Bosne i Hercegovine i regije urodile plodom, te je skupljen dovoljan iznos novca za Mateino liječenje u Beču.

matea-lijecenje

Prenosimo njihovu objavu:

“Dragi naši prijatelji, od srca Vam zahvaljujemo na svakom novčiću koji ste odvojili i svakoj molitvi koju ste uputili da biste sudjelovali u ovoj plemenitoj akciji. Smatramo kako je za sada prikupljen dovoljan iznos novca koji je potreban za Mateino liječenje.

Stoga bismo htjeli ovu akciju prikupljanja novca privesti kraju. Još jednom VELIKO HVALA svima. Bez vas ovo ne bi uspjeli.
Pokazali ste ono što je danas najvrednije biti čovjek – voljeti, vjerovati i pomoći. Pomogli ste Matei, ali nastavite pomagati i drugima oko sebe, jer danas nismo ni svjesni koliko naše malo može nekome može značiti puno. Znate kako se kaže, kad se male ruke slože, sve se može. Nema boljeg osjećaja od spoznaje da si nekome pomogao. I zato dragi naši, nastavite pomagati onima kojima je pomoć potrebna, jer jednoga dana pomoć možda zatreba baš vama.”

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.