Primorcu uručena zahvalnica Federalnog fonda za pomoć nastradalim područjima od prirodne nesreće

Naime, u protekloj su godini u HT-u d.d. Mostar odvojena znatna sredstva za pomoć područjima nastradalim u katastrofalnim poplavama u BiH.                                    

Danas je direktor Federalnog fonda za pomoć nastradalim područjima od prirodne nesreće na teritoriju Federacije BiH, Jasmin Jaganjac posjetio JP HT d.d. Mostar i uručio zahvalnicu predsjedniku Uprave ovoga poduzeća Vilimu Primorcu za 200.000 KM, koje je HT d.d. Mostar izdvojio za pomoć područjima nastradalim u katastrofalnim poplavama u BiH.

„HT Mostar se, bez razmišljanja, uključio i u ovu humanitarnu akciju i u svrhu pomoći poplavljenim područjima osigurao značajna sredstva. Humanost i potpora u teškim situacijama koje zadese naše građane, ono su što se od nas, kao od poduzeća koje je itekako svjesno svoje društvene odgovornosti, očekuje, a HT Eronet će nastaviti pomagati u svim ovakvim ili sličnim situacijama gdje je potpora neophodna“, kazao je Primorac.

Podsjetimo, ukupan iznos od 320.000 KM osiguran je za različite organizacije koje su izravno pomagale ugroženom stanovništvu, a do konca svibnja 2014., prikupljena su i značajna sredstva putem humanitarnog telefona koji je otvorio Crveni križ Federacije BiH u suradnji s HT Eronetom.

primorac jaganjac

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.