Priopćenje s 28. sjednice Općinskog vijeća Grude

Općinsko vijeće Grude održalo je 28. sjednicu 23. lipnja 2016. godine. Dnevni red sjednice od 8 točaka dostavljen u materijalima na sjednici je dopunjen sa tri nove točke. Jednoglasno je usvojen Operativni plan zimskog održavanja lokalnih i nerazvrstanih cesta u razdoblju 2016. /2017. godine na području općine Grude. Sedam točaka dnevnog reda odnosilo se na imovinsko-pravne odnose odnosno na određivanje građevinskog zemljišta u državnom vlasništvu te prodaji građevinskog zemljišta putem javnog nadmetanja i neposrednom pogodbom. Javnim nadmetanje će biti ponuđeno 6 građevinskih parcela u Katastarskoj općini Donji Mamići, jedna parcela u K.o. Tihaljina te jedna parcela u K.o. Ružići.

Neposrednom pogodbom radi oblikovanja građevinskih parcela biti će prodane 4 parcele u K.o. Ružići a u K.o. Dragićina jedna parcela.

Odlukom o studentskim potporama utvrđeni su uvjeti i kriteriji za dodjelu studentskih potpora izvrsnim studentima dobitnicima rektorove i dekanove nagrade te studentima sa prosjekom ocjena od 4,5 ili 9 i većim prosjekom.

10 komentara

 1. Seljačine!

  Like(0)Dislike(0)
 2. Zadnji natječaj za studente u općini Grude bio je 31. prosinca 2014. za akademsku godinu 2014./2015., da bi nakon 1,5 godinu donijeli SAMO odluku da će dodijeliti stipendije, a kada, ni sami oni ne znaju…

  Prošlu objavu sam također komentirao, i dobio sam odgovor od jednog vrlo “inteligentnog” čovjeka: IPAK ĆEŠ SE PRIJAVITI ZA STIPENDIJU PA KADA ONA GOD BILA, pa dragi gospon (seljačino (ne vrijeđajući ljude koji rade na njivi i nazivaju se seljaci)) zaslužujem je imati i po ovome kriteriju jer mi je prosjek ocjena iznad 4,5 , a ti ni u osnovnoj koju si uz sve silne muke završio (jer je obavezna) nisi vidio iznad ocjene dobar!!!

  Sada kada je vrijeme za stipendije akademske godine 2016/2017 oni kasne akademsku godinu…
  SRAMOTA ZA OPĆINU, pa zar mislite na taj način zadržati mlade VISOKO OBRAZOVANE osobe unutar općine???!!!!!

  Like(5)Dislike(1)
 3. šta mladi i obrazovani ljudi imaju tražiti u Grudama. Pišem iz iskustva.

  Like(0)Dislike(0)
 4. Da si toliko “visoko obrazovan” znao bi da se piše sastavljeno, dakle VISOKOOBRAZOVAN.

  Like(1)Dislike(2)
 5. Inače, općina Grude je uvijek dijelila materijalne potpore za studente iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, jako rijetko stipendije izvrsnim učenicima.

  Like(0)Dislike(1)
 6. ???

  Like(0)Dislike(0)
 7. Nikad ne napisu koliko je sredstava izdvojeno ,gdje se usmjeri novac ako se ne koristi za ciscenje snijega pa kosenje trave i tako i kome se pogoduje i kako a ne ovakve gluposti pricat obicna lopovska posla

  Like(0)Dislike(0)
 8. Kakve Grude nisu u stanju platit vozne karte za socijalno ugrožene tj obitelji se troje četvero petero i više djece di nijedan roditelj neradi a nerijetko imaju po baku ili dedu bolesne u obitelji prema tome zamolio bi gospodina Ljubu Grizelja da iznađe neko riješenje za ovakve obitelji pa makar i privremeno unaprijed zahvaljujem na razumijevanju

  Like(1)Dislike(0)
 9. Visokoobrazovan,zeljan rada,posten I onda ostati u prokleim Grudama.
  To je najveca glupost I gubljenje vrimena.

  Like(1)Dislike(0)
 10. Sto si stanca petero dice ako ne radite ni ti ni zena?

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.