Priopćenje sa 8. sjednice Općinskog vijeća Grude

Općinsko vijeće Grude održalo je 8. sjednicu 31. srpnja 2017. godine. Dnevni red, od 10 točke dnevnog reda, dostavljen u materijalima jednoglasno je usvojen. Svi predloženi akti jednoglasno su usvojeni.

Nakon glasovanja, jednoglasno su usvojeni Izvješće o radu Općinskog načelnika Grude u razdoblju od 1. 1. – 30. 6. 2017. godine i Izvršenje Proračuna općine Grude za razdoblje od 1. 1. – 30. 6. 2017. godine.

Zaključkom je usvojeno Izvješće o procjeni štete uzrokovane niskim temperaturama na području općine Grude koje je prihvaćeno od Općinskog stožera civilne zaštite.

Nakon usvajanja Rješenja o razrješenju tri člana Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Grude donesena je Odluka o raspisivanju natječaja za izbor i imenovanje tri člana Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Grude.

Odlukom o određivanju prostora-mjesta za javna okupljanja određen je prostor Trga Herceg-Bosne.

Nakon usvajanja Odluke o određivanju građevinskog zemljišta u državnom vlasništvu u K.o. Ružići usvojen je Zaključak o odobravanju prodaje građevinskog zemljišta u K.o. Ružići izravnom pogodbom sa Mariom Bandićem (Vlade) iz Ružića.

19 komentara

 1. pozdrav…

  Like(0)Dislike(0)
 2. Trg Herceg Bosne ?????????

  Like(1)Dislike(1)
 3. Stoje tiho napravio to je i danas samo sto je dosta toga otišlo ispod stola i uništeni a Šta su oni napravili malo trotoara pokockali to je svaki općina napravila. Jadno majka sveta pomozi nam.

  Like(0)Dislike(0)
 4. Kakav trg HB pa to je prid dvoranom sta ce se doli skupit od auta nemoze nitko stat

  Like(2)Dislike(1)
 5. Meni su oni baš lijepi

  Like(3)Dislike(1)
 6. Znaju li ista drugo nego prodavat

  Like(0)Dislike(1)
 7. Trg Herceg Bosne koju oni toliko vole i velicaju mora bit velik monumentalan kakav i prilici .a ne mali i jadan a oni ga sami tim jadni napravise ,jad od jada se rada ,pa ako ce pravit trg i to veliki ja im dajem zemlju besplatno kako i prilici postenu coviku hrvatu i katoliku a ne sve kupovat i prodavat ,sramoto ljudska

  Like(4)Dislike(1)
 8. Ako može drugi put izvješće sa sjednice općinskog vijeća bez slike jer kad vidim ove pojedince dođe mi slabo sve mi se poremeti (tlak, šećer, masnoća čak i potencija).

  Like(15)Dislike(1)
 9. Slazem se sa ovim JADNIKOM, ako moze bez ovakvi fotki…. lakse ce nam bit.

  Like(3)Dislike(0)
 10. Sve slučaj do slučaja a predsjednik vjeća najveći slučaj.

  Like(3)Dislike(4)
 11. Aa tko sjedi gore da ti zlo dode.

  Like(1)Dislike(5)
 12. Većina nije dorasla intelektualno da se bavi ovim poslom nego samo dignu ruke kad im se rekne i ne znajući za šta dižu ruku. Ne mislim nikomu ništa loše a za šta nisi nemoj se time baviti, ali glavno da kapi mjesečno par stoja ostalo nije ni bitno. Jesi li zadovoljan objašnjenjem, ako nisi mogu ti i opšrnije samo sad nemam vremena moram raditi da bi ovi dobili zasluženu naknadu.

  Like(13)Dislike(1)
 13. Za ovog”jadni ti smo”slazem se da nam se od vecine ovih na slikama smuci,al nema koristi zugati na portalu,narode organizirajmo se nekako da ih na izborima izbacimo odozgo.nisu oni nista pametniji od mnogih nas obicnih smrtnika,u protivnom ce slika biti sve gora i gora,a slika je jos i najmanji problem.napravimo nove stranke il neovisne liste,nije to nikakav bauk.

  Like(7)Dislike(3)
 14. Ajme meni nije mi dobro

  Like(1)Dislike(1)
 15. A kakvi su s druge strane stola kad su ovi ovakvi,daj i drugu fotku.

  Like(2)Dislike(0)
 16. S druge strane je truba.

  Like(5)Dislike(1)
 17. Što se tiče gruda ništa nisu napravili…Od pustih obećanja naprimjer obilaznica, kolodvor,pomoćni stadion na elić lukama itd…
  Velika SRAMOTA!!!

  Like(4)Dislike(1)
 18. Narod ima vlast kakvu zasluzuje.vecina bi dala i guzice za jebeih 100 maraka.kako onda ocekuje da se politicari nece prodat za par milja il vise?

  Like(7)Dislike(1)
 19. Nista nisu napravili sto su obecali samo zasjedaju i ne rade nista.

  Like(2)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.