Produžena javna rasprava o prostornom planu Gruda

Javna rasprava o Nacrtu Prostornog plana Općine Grude produžuje se u trajanju od 13.6.2016. do 13.7.2016. godine.

U tijeku trajanja javne rasprave izložen je na javni uvid i to: tekstualni dio i grafički dio s kartografskim privicima.

Uvid u Nacrt Prostornog plana moguće je ostvariti u vijećnici Općine Grude od 8 do 15 sati svakog radnog dana. Davanje primjedbi i prijedloga moguće je ostvariti i putem službene Web stranice Općine Grude na adresi. www.grude.info ili e-mailom: [email protected] .

Informacije o Nacrtu Prostornog plana davat će stručnjaci djelatnici Odjela za prostorno uređenje, graditeljstvo, zaštitu okoliša i stambeno komunalno poslove općine Grude.

Prijedloge i primjedbe o Nacrtu Prostornog plana fizičke i pravne osobe mogu dostavljati Službi za prostorno uređenje, imovinsko-pravne, geodetske poslove i katastar općine Grude, ili iste upisati u knjigu primjedbi koja će se nalazi na mjestu javnog uvida, uz izloženi Nacrt Prostornog plana.

Prijedlozi i primjedbe koji nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom, uz adresu podnositelja, neće se uzeti u obzir u prirema izvješća o javnoj raspravi.  Isto tako, prijedloge i primjedbe moguće je izraziti putem službene web stranice općine Grude: www.grude.info ili e-mailom: [email protected] .

4 komentara

 1. Tko je produžio a nije bila sjednica Općinskog Vijeća?

  Like(0)Dislike(0)
 2. Pero vedri i oblaci napravit ce od gruda dubai?

  Like(2)Dislike(0)
 3. daj Kavi u ruke to i bit ce nest sta li Drazen i Ljubo i ostali

  Like(0)Dislike(0)
 4. Znaju li načelnik i općinsko rukovodstvo da postoji i novih ulica u Grudama ,da neki nemaju adrese a ne samo mijenjati imena postojećih

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.