Prof. dr. Zoran Tomić ponovno izabran za dekana Filozofskoga fakulteta

Prof. dr. Zoran Tomić, dosadašnji dekan Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru ponovno je izabran na tu funkciju na današnjoj sjednici Fakultetskoga vijeća.

Kroz film je prikazan protekli četverogodišnji mandat dekana Tomića koji je izložio i buduće korake odnosno istaknuo misiju, viziju, kao i ključne izazove s kojima se Fakultet suočava. Posebno je  naglašena važnost društvenog cilja, odnosa prema društvenoj zajednici.

U programu je istaknuto kako studenti ostaju u središtu pozornosti te je naglašena važnost organizacije kroz sve organizacijske segmente. Primarni zadatak je raditi na kvaliteti nastave i osiguranju kvalitete, sudjelovati u znanstveno – istraživačkim radovima i projektima te razvijati suradnju s drugim znanstvenim institucijama.

Ključni izazovi koji su postavljeni jesu međunarodna suradnja po kojoj Filozofski fakultet prednjači, ali zbog razine na kojoj jest međunarodna suradnja ostaje izazov. Osim toga, potrebno je biti u korak s razvojem novih tehnologija, kao i razviti sustav cjeloživotnoga učenja.

treci.ba

2 komentara

  1. A sta komentirati na ove prodavače magle ne ito najskuplje magle u Evropi a moždda i dalje

    Like(0)Dislike(0)
  2. Ne laprdaj cestitka profesoru.obrazovan i posten covjek.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.