Prometna nesreća na Visokoj Glavici kod Širokog Brijega

Najvjerojatnije zbog mokrog kolnika ovih dana je povećan broj prometnih nesreća na našem području. Danas u podnevnim satima na Visokoj Glavici (Široki Brijeg) dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva automobila (Audi i Megane) u kojoj je došlo do značajne materijalne štete, saznaje ABCportal.info. Je li netko ozlijeđen u ovom trenutku nam nije poznato. Pripadnici policije PU Široki Brijeg vrše očevid kako bi se utvrdile činjenice i uzroci ove nesreće.

8 komentara

 1. I zbog ovoga onakav zastoj prometa. Slobodan jedan trak

  Like(1)Dislike(2)
 2. Koliko ljudi treba poginut da se nase ceste obnove koliko placamo za te ceste gdje su te pare

  Like(2)Dislike(1)
 3. capt. Jean-Luc Picard

  Za budale za volanom nikad ceste nece biti dovoljno dobre

  Like(5)Dislike(0)
 4. Da manje jase po gasu nebi ceste bile krive.

  Like(4)Dislike(0)
 5. Ceste poslje svakog udesa treba dobro saprat.

  Like(1)Dislike(0)
 6. Luka jesi glupo blago ti se

  Like(0)Dislike(0)
 7. Ko igdi oda dalje iz naše vidi razliku u asvaltu na kočenju u starti u zavoju ovo unas je za smrtnu kaznu pod hitno dovest inspekciju i sud kazni izvođača kazni nadzor kazni nosioca radova a kaznit i neodgovorne vozače dok nebude još mrtvi glava a i za dosadašnje pogibije utvrdit krivca

  Like(0)Dislike(1)
 8. Nažalost činjenica je ta da koliko su god ceste loše toliko su i vozači jaki na gasu, a još žalosnija činjenica je ta da se toliki novac daje za registracije putarine,parkinge, pa šta nam naplaćuju, tugu i jad,uvode koje kakve zakone samo da bi uzeli sebi novac,a narod šuti,pitam se do kada?

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.