Promovirana 393 diplomanta u Mostaru (FOTO)

”U posljednje vrijeme česte su priče o uzaludnosti diploma najčešće onih koji ništa u životu nisu postigli. Vaše su diplome svjedočanstvo vašeg truda i uspjeha koji se tako, i samo tako, ostvaruje”, rekao je dekan Mario Vasilj na svečanoj promociji diplomanata Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

Naime, danas je u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače promovirano 393 diplomanta: 110 magistara struke i 283 prvostupnika.

”Život je izazov. I vi ste dokazali da ste spremni odgovoriti na izazov. Vi znate da u svemu uvijek iznova možete se poslužiti iskustvom vlastitog uspjeha: vlastitim trudom i radom, pouzdanjem u one koji su vam uvijek bili, i ostali, oslonac i potpora. Takav pristup uvijek će donijeti rezultat”, rekao je dekan Vasilj i dodao kako ”znanja stečena tijekom školovanja treba iskoristiti na najbolji mogući način u cilju jačanja pojedinca i zajednice u kojoj živimo i radimo”.

bljesak.info

8 komentara

 1. Zali bože truda i jadnih roditelja.šta sutra s njima

  Like(6)Dislike(3)
 2. ANDRIJI CORLUKA ISKRENE CESTITKE ZA NJEGOV TRUD I RAD.NE SAMO NA FAK…NEGO U SVOM OSOBNOM ZIVOTU.JEDNA OSOBA JEDNOSTAVNA ,NENAMETLJIVA I VOLIM DA JE NJEGOV TRUD I RAD UISTINU URODIO PLODOM.SRETNO OD SRCA !

  Like(6)Dislike(1)
 3. A sad drito u Njemačku, jer ovdje za vas nema budućnosti.

  Like(1)Dislike(6)
 4. Zivimo u drzavi gdje vise nista nema smisla :).. danas je izasao jedan broj sposobnih ljudi koji ce gledati kako neki sa kupljenim diplomama rade na njihovim radnim mjestima..

  U najboljem slucaju ceka ih radno mjesto:
  placa 500 – 800 km,
  posao gdje ne znace i ne vrijede nista
  posao gdje te vode nesposobni i privilegirani
  posao gdje ce shvatit koliko je zapravo sati 🙂

  Cestitke raji koja se trudila 🙂

  Like(7)Dislike(1)
 5. A sta vrijedi djeco kad vam nigdje mjesta nemaima za koga ima al za vecinu nece biti.Sramota.

  Like(0)Dislike(1)
 6. Pada li itko na tim kvazi fakultetima mostar.čitluk.medjugorje.livno….naravno da ne plati i imaš diplomu.

  Like(0)Dislike(4)
 7. Bit ce mista za svakog pokazite mi prstom covika s fakultetom da nema posa…

  Like(0)Dislike(4)
 8. Ima ihsto su zavrsili ima 3,4,5 god.nisu jos uspjeli odraditi ni pripravnicki a kamoli posa dobit samo kad nije moje neznam za tude.Zalosno al istinito

  Like(1)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.