Pronađena dva tijela mladića iz Zenice, za trećim se još traga

U koritu rijeke Lašve pronađen je automobil u kojem su bila dva tijela. Kako je za Avaz rečeno oko 10 sati, pronađen je automobil Audi.

Prema neslužbenim informacijama, iz rijeke se vidjela guma od automobila koju su uočili timovi MUP-a ZDK. Kako nam je neslužbeno potvrđeno, radi se o u subotu nestalim Zeničanima Huseinu Deliću i Almenu Begoviću, dok se za trećim mladićem Amarom Kozlićem traga još uvijek.

Specijalne ekipe su na terenu i trenutno se izvlači automobil. Prema riječima Aldine Ahmić, glasnogovornice MUP-a ZDŽ, u tijeku je izvlačenje automobila i to je jedina informacija koju je u ovom trenutku moguće kazati o ovom slučaju.

Potraga za trojicom mladih Zeničana kojima se od subote izgubio svaki trag je u tijeku. Na lokalitetu Lašve kod Zenice pronađen je automobil kojim su mladići najvjerojatnije otišli u diskoteku.


Podsjetimo, mladići su u subotu izašli u diskoteku “Label” u Vitezu. Po izlasku iz diskoteke im se izgubio svaki trag, zbog čega je obitelj u nedjelju alarmirala javnost putem interneta da im pomogne u potrazi.

14 komentara

 1. Boze sacuvaj

  Like(5)Dislike(4)
 2. Bože sačuvaj , tragedije .
  I komentara !

  Like(1)Dislike(0)
 3. Za Hrvatinu, Ako svojim komentarom želi isprovocirat još komentara onda si stvarno jadan, ako tako stvarno misliš onda ti nema spasa odnio te je belaj skroz.

  Like(8)Dislike(1)
 4. Hrvatino ti si kreten

  Like(6)Dislike(1)
 5. Hrvatino jadan ti si s takvom pameti

  Like(1)Dislike(0)
 6. Za Hrvatinu ?

  Like(0)Dislike(1)
 7. Kakav si ti hrvat idiote neodgojeni.

  Like(0)Dislike(0)
 8. Tragedija nedaj boze nikome to su djeca

  Like(0)Dislike(0)
 9. Samo za tkz hrvatinu. Sram te i stid bilo. Imas li gti svoju dicu, ili ć es nekad imati.iskrena sucut obiteljima.

  Like(5)Dislike(0)
 10. za ovoga hrvatinu po cemu je razlika djete bilo hrvatsko muslimansko ili srpsko ili romsko nedaj boze nikome ovakve tragedije jadni smo mi ako nas ovakve hrvatine prestavljaju

  Like(4)Dislike(0)
 11. Boze sacuvaj nikom se ovo ne desilo ova budala gore kakav je ovo hrvatina majmun prvog reda nista on u zivotu niti je cujo ni vidijo sramijo se on samog sebe….

  Like(1)Dislike(0)
 12. Ljecite tu budalu

  Like(0)Dislike(0)
 13. Sramote cjelog kraja boze ucuvaj

  Like(0)Dislike(0)
 14. namogu zamislit da taki ljudi zive medju nama kao oovaj hrvatina sacuvaj boze

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.