Pronađite najjeftiniju crpku u blizini

‘Cijene goriva BiH’ novi je kalkulator kojeg je osmislio dvadesetšestogodišnji inženjer elektrotehnike Haris Hajdarević iz Kladnja i koji će pomoći svim vozačima u Bosni i Hercegovini, a koji žele saznati kako uštediti prilikom kupovine goriva na benzinskim crpkama diljem države.

U razgovoru za Bljesak.info Hajdarević kaže kako je projekt osmislio sam i napravio ga u “privatnoj” režiji s namjerom da građanima pruži informacije o cijenema goriva na jednom mjestu.

”U našoj zemljije još uvijek neuređeno i slobodno formiranje cijena naftnih derivata. Tako cijene znaju varirati i preko 10 pfeninga od crpke do crpke, a to u konačnici može rezultirati uštedom od 5 do 10 KM po rezervoaru ukoliko odaberete najjeftiniju crpku”, rekao nam je Hajdarević.

Na servisu cgbih.com se vrlo jednostavno izračuna gdje je trenutno najjeftinije gorivo, a poddaci se ažuriraju svakodnevno u čemu autoru pomažu i sami korisnici.

bljesak.info

3 komentara

 1. bolje da naprave aplikaciju gdje možeš vidjeti na kojoj crpki je najmanji udio vode u gorivu 😉

  Like(3)Dislike(0)
 2. Pa dajte ljudi ovo je glupost. Kakav bi ovo inžinjer razvio, mora da je ovo sve prvo travanjska šala. Pogledajte primjere iz Hrvatske

  Like(0)Dislike(0)
 3. Ovo ti je copy/paste članak koji nema dodirnih točaka sa stvarnim potrebama nas koji navratimo ponekad na ovaj portal.
  Najbliža benzinska crpka koju ova aplikacija izbaci je udaljena 70-100 kilometara od Gruda.

  Ako već želite napraviti nešto što će biti od koristi ljudima, onda na portalu svakodnevno objavljujte cijene goriva sa benzinskih srpki koje posluju na područu naše Općine.

  Nema ih puno, a to bi ljudima koristilo.
  Bilo bi jako zanimljivo vidjeti da se cijene od crpke do crpke razlikuju i do 10 feninga po litri.

  Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.