Proračunskim korisnicima u ZHŽ-u 300 KM regresa

Proračunski korisnici u Zapadnohercegovačkoj županiji naknadu za povećane troškove za vrijeme korištenja godišnjeg odmora, odnosno regres, dobit će tijekom idućih desetak dana, potvrđeno je za Večernji list iz Ministarstva financija Zapadnohercegovačke županije. Na jučerašnjoj sjednici Vlade Zapadnohercegovačke županije koju je vodio dopredsjednik Vlade ZHŽ-a i ministar financija Toni Kraljević, donesena je odluka da visina regresa ove godine bude 300 konvertibilnih maraka te će u tolikom iznosu biti i isplaćena.

Na sjednici je donesena i odluka o pokretanju stečajnog postupka nad Gospodarskim društvom Ljubuška tkaonica d.o.o Ljubuški. Vlada je odobrila i prijedlog odluke o prijenosu sredstava “Tekući prijenosi Agencije za privatizaciju u Zapadnohercegovačkoj županiji”, utvrđenih proračunom ZH županije. Ovom odlukom Agenciji za privatizaciju ZH županije iz županijskog proračuna prebačeno je 150.000 konvertibilnih maraka. Vlada je razmatrala i usvojila izvješće o utrošku sredstava “Tekuće zalihe” proračuna Zapadnohercegovačke županije za 2016. za razdoblje siječanj – ožujak 2016., kao i za razdoblje siječanj – lipanj 2016. Usvojeno je i izvješće o izvršenju proračuna ZH županije za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2016. godine.

Na jučerašnjoj sjednici Vlade Zapadnohercegovačke županije donesen je i prijedlog odluke o kriterijima i uvjetima za izbor i imenovanje ravnatelja i zamjenika ravnatelja Zavoda za zdravstveno osiguranje Zapadnohercegovačke županije.

Usvojen je i prijedlog odluke o raspisivanju i provedbi javnog oglasa za izbor i imenovanje Upravnog vijeća Doma zdravlja Ljubuški i Doma zdravlja Široki Brijeg. Vlada je na spomenutoj sjednici usvojila prijedlog odluke o razrješenju privremenog Upravnog odbora Doma zdravlja Ljubuški, kao i privremenog Upravnog odbora Doma zdravlja Široki Brijeg. •

18 komentara

 1. Lipo.
  Oni se zadužuju i dile, a narod vraća kredite.
  Pitajte onih koji rade kod privatnika kad su dobili regres.
  A vi ste tu da osigurate zakon po kojem privatnci moraju poslovati.
  A šta ste učinili. Ništa. Sebi djelite, a onima koji pune županijske blagajne njima šipak.
  Sram Vas bilo.

  Like(8)Dislike(5)
 2. Vi koji ste donili tu odluku ste obicna lopovska sramota.
  Kako vas nije sram dijeliti ono sto nije vase.
  LJudi koji rade u privatnom sektoru nemogu ni pomisliti na nekakav regres
  Sram vas bilo a te novce su se mogle upotrebiti za puno korisnije stvari.
  Obicna ste gamad.

  Like(5)Dislike(5)
 3. zbog ovakvih razmisljanja i zivimo u drustvu kakvo je a to je robovlasnicko! Zasto prepametna gospoda ne kaze sefovima da je potplacena i iskoristena, a ne krivci su oni koji dobiju taj regres od 300 KM, zar se ne zapitaju zasto nemaju regres i kuda ide njihov regres!

  Like(4)Dislike(3)
 4. Sram vas i stid bilo!!!Pa dokle cete vise ovaj jadni narod praviti budalama i varati,kakav crni regres???Gdje su porodiljne,penzije,socijalno?????Zato se nema novaca,a za vas regres ima,fuuujjjjjjj

  Like(3)Dislike(2)
 5. Da evo stidimose nesmjemo ni na hvar na ljetovanje a vi ori vole kad nemas skole

  Like(5)Dislike(2)
 6. Nemate pojma u AXsoling privatna firma i svi dobivaju regres od 500km

  Like(5)Dislike(0)
 7. Tako je ima dosta privatnika daju redovito regres i to veci

  Like(5)Dislike(0)
 8. Je

  Like(4)Dislike(0)
 9. nije problem vlade ako radite u privatnika koji se ne drži zakona isto imate pravo na štrajk ali svi znamo da bi onda ostali bez posla …toje moto šuti i radi…a evo prosvjetni djelatnici kad im se krše prava štrajkaju jer nisu bezveze išli u školu da im netko pere mozak već se bore za ono što im pripada i nisu krivi što nema države i što privatnici mogu raditi što hoće ,, problem je kad se prosvjeta bori za prava svoja ovi ostali na njih pljuju nema solidarnosti …mjesto da se svi udružimo i borimo za svoja prava motom ako je meni dobro pa neka bude dobro i onom pored mene.

  Like(6)Dislike(1)
 10. MOJOJ MATERI BIVŠOJ PROSVJETLOJ DJELATNICI SU DUŽNI IMA 4 GODINE, PA NI MARKE IAKO IMA SUDSKO RJEŠENJE ZA ISPLATU, PA KURAC.

  Like(0)Dislike(5)
 11. Tocno vecina privatni firmi ima regres

  Like(5)Dislike(0)
 12. PROSVJETLOJ DJELATNICI…ZA KURAC…
  Je te mater opismenila, i triba ga dobit.

  Like(3)Dislike(0)
 13. I svi koji ovako komentirate,glasat cete uskoro opet za iste.sretno vam bilo u lopovskoj zemlji ercegovackoj.poz iz mainza

  Like(0)Dislike(1)
 14. Vjerojatno im treba da ne smrsaju a eto,, zaradili,,su!Nemaju veze kako izgleda u privatnika radit a nece ni probat,otisli bi isti dan kuci?!

  Like(0)Dislike(1)
 15. Bože sačuvaj, ni marke za bolnicu, ni marke za sveučilište, nema za porodiljne naknade, narod gladan, mladi nam odlaze vani raditi a vi dijelite regres! Sram vas bilo!

  Like(0)Dislike(1)
 16. Svaka privatna firma dijeli regres.

  Like(1)Dislike(1)
 17. Srami te se kako ste uveli pdv tako morete i zakon da moraju placat regrese i odmora 4 tjedna a ne tjedan ito zamuku . Ma sramota gadovi triba im izlezali se

  Like(0)Dislike(1)
 18. Sta ocete privatne firme neke daju regres po 500 maraka nek dobije i prosvjeta nije njima bas lako kako vi mislite i govorite

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.