Prostitutka napisala skroz iskreno pismo ženi svog klijenta! Svakako pročitajte!

Američki portal vice.com objavio je pismo u kojem je prostitutka vrlo iskrena u obraćanju supruzi svog klijenta. U vrlo zanimljivljivom pismu ona joj poručuje kako će joj zapravo sačuvati brak. Pročitajte!

Ne poznajem te, ali znam da je moguće da će te suprug prevariti sa seksualnom djelatnicom. Kažem to zato što to ja radim, a ne nedostaje mi klijenata.

Ali ne tvoj suprug, kažeš, ne on! Drugi muževi da, ali vaša veza, vaš seksualni život, to je drugačije. Seksali ste se u troje s tvojom cimericom na faksu prije 10 godina. Unajmite dadilju, pa svakog kolovoza idete u Las Vegas. Imate tu neku posebnu priču s maratonima serije ‘Zakon i red’. Imate fantastičan brak!

Da te pitam: kad ste posljednji put imali seks tri puta tjedno? Kad se on posljednji put žalio na nešto? Zar ne misliš da je moguće da je umjesto toga odlučio problem maknuti iz tvojih ruku, odnosno staviti ga u moje?

Dobra je vijest da, ako se tvoj suprug viđa sa mnom, to znači da želi ostati u braku. Odlučuje se za uzbuđenje na način koji je najmanje kompliciran. Zamisli da je umjesto mene dadilja, susjeda, tvoja najbolja prijateljica!? Mogla bih nastaviti, ali jasno ti je na što mislim.

Ja sam profesionalka. Diskretna sam, ali sam i konkretna: moje vrijeme, pažnja, seksualnost, mjere se u satima, izvan kojih je on tvoj. I ono najvažnije, ja ne volim tvog supruga niti ću ga ikada voljeti. Prilično je nevjerojatno da prema njemu osjećam nešto više nego prema omiljenom konobaru.

Nikad neću biti prijetnja tvom braku jer kad ne radim ne želim imati veze ni s jednim od vas dvoje. Nikad neću s njim otići na večeru niti vas zvati usred noći niti spominjati razvod. Od mene nećeš doznati što se dogodilo. A ako doznaš od njega ili je glup ili jako ljut na tebe.

Da, neki klijenti počnu nešto osjećatiu, ali tih je jako malo budući da znaju da je ono što radimo lažno. Ne misliš valjda da vodoinstalater obožava WC-e?

Muškarci znaju da je moja želja prema njima uvjetovana njihovom željom da mi daju novac. Ne zamišljaj to kao gleda TV s tobom i djecom i onda bježi u moju hotelsku sobu u kojoj će s ljubavlju uzdisati moje izmišljeno ime. Ja sam izvan života. Ja sam radnik. Koliko god o meni razmišljao seksualno, njegove emocije neće biti prisutne u onome što radimo zajedno.

Ako stvari imaju potencijal da se zakompliciraju s njegove strane, uvijek postoji sigurnosna mreža: ja koštam!

Prema mojem iskustvu muškarci na seks troše samo onoliko koliko ga sebi mogu priuštiti. Ako je ovo tvom mužu potrebno svaka dva tjedna i može uzeti 1.000 dolara iz kućnog budžeta, pronaći će nekoga tko toliko naplaćuje. Ako želi više, ne može to izvući iz zraka. To je vožnja koja završava s “dragi, moram ti nešto reći…”

Ako misli da nešto osjeća, zaboravit će to za dva tjedna kao i bilo koju drugu želju.

Što je s bolestima? Uprkos onome što vidiš u filmovima, većina seksualnih djelatnica je u današnje vrijeme vjerojatno zdravija i svjesnija svog tijela nego prosječna službenica. Sjećaš li se što sam rekla o svojoj izuzetno limitiranoj nježnosti prema njemu? To uključuje i njegov epidemiološki profil. A tu su brige i oko neželjenog djeteta. Šanse da nosim dijete koje je povezano s poslom su ,ugrubo, nula posto.

Možda još uvijek ne želiš da spava sa mnom. Pitat ću opet: kad ste se posljednji put seksali tri puta tjedno?

Ne kažem da je tvoj posao da ga činiš sretnim. Kažem da možda ti ne želiš toliko često spavati s njim. Zaposlena si ili pod stresom ili te on više ne privlači. Shvaćam, mene sigurno ne privlači.

U tome je stvar. Ja sam tajni sastojak mnogih zdravih brakova jer kad je on sa mnom, oboje imate seksa koliko želite. Ako pustiš njegov mobitel na miru možda i dogurate do 50. godišnjice braka. Nema na čemu.

3 komentara

  1. Si vidija… Ima i poštenih kurvi! 🙂

    Like(1)Dislike(0)
  2. da ljudi i ženama plaćaju svaku turu ko kurvam nebi ni one imale ništa protiv 3 put sedmično

    Like(2)Dislike(1)
  3. Pon,sri pet i naleti i za vikend

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.