Prosvjed studenata u Mostaru zbog dodatnog plaćanja

Zbog dodatnog plaćanja ispitnih rokova nezadovoljni studenti izišli su danas ispred zgrade Fakulteta prirodoslovno-matematičkih znanosti kako bi prosvjedovali.

”Odluka o plaćanju ispita u travnju je donesena samo 20 dana prije ispitnih rokova”, rekli su nezadovoljni studenti za portal Bljesak.info.

Studenti su nam potvrdili kako im se nitko s Fakulteta nije želio obratiti, a da je sporna odluka objavljena na Facebooku te da nije javno objavljena na fakultetskoj referadi.

Studentima je predloženo da uđu u učionice kako bi s dekanom razgovarali o problemu, no oni to ne žele učiniti. Ističu kako je ovakva odluka donesena samo na njihovom fakultetu.

Komentare o prosvjedu pokušali smo dobiti i na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih znanosti, no zbog sastanaka nitko nam ni u Dekanatu ni u Pravnoj službi, nije bio u mogućnosti komentirati studentske prosvjede.

Studenski zbor Sveučilišta u Mostaru nije nam mogao komentirati današnji prosvjed jer nisu bili upoznati s njim, a predsjednica Zbora Janja Marušić, obećala nam je komentar nakon što se upozna sa situacijom.

Uskoro opširnije….

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.