Pucnjava u Mostaru zbog prevrnute čaše

Policija traga za četvoricom koja su sudjelovala u prošlotjednoj pucnjavi ispred kafića Ice Bar u mostarskoj Vukovarskoj ulici, a u kojoj je ranjen noćni čuvar Ivan T. (24), potvrđeno je iz MUP-a HNŽ.

Naime, pucnjava se dogodila prošle srijede oko 3.30 sati, u noći maškara, kada su dvojica od četvorice maskiranih napadača iz blizine pucali oko dvojice gostiju diskoteke u prizemlju, a jedan od deset ispaljenih metaka, kako je ustanovljeno istragom, prošao je kroz staklo zatvorenog kafića i u nogu pogodio čuvara.

Kako je potvđeno iz policije, sumnja se da je svemu prethodio kraći sukob dvojice gostiju tijekom proslave noći pod maskama u diskoteci. Naime, pri prolasku pokraj šanka, jedan je gurkanjem nesmotreno ili namjerno prevrnuo piće pa ga je ”oštećeni” zagrlio i, nakon razmijenih nekoliko rečenica, čašom udario po glavi.

Večernji list ovako opisuje sukob: ”Udareni gost je posrnuo i potom, opet navodno, pri odlasku na hodniku poručio onome što ga je udario i još dvojici njegovih prijatelja: Sada sam dobio batine, ali, kad-tad, sve ću vas pobiti. Ubrzo nakon toga proslavu napušta i udarač, da bi poslije svega, pri izlasku i kraćem zadržavanju zbog jela, upravo dvojica njegovih prijatelja bila meta pucača, koji su ih, prema svemu sudeći, vani čekali u zasjedi, jer su dvojica maskiranih ‘fantoma’ s kapama na glavi prilazila s ulaza na kolodvor, a dvojica s izlaza”.

Navodno policija još nije došla do gosta koji je dobio čašu u glavu, kojeg, kako tvrdi Večernjak od tada nema ni na adresi stanovanja.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.