Put križa kroz župu Gorica – Sovići

Kroz župu Gorica – Sovići na Veliki petak, 3. travnja 2015. godine moli se Put križa, koji polazi od zvonika – kapelice sv. Ilije Proroka u Bobanovoj Dragi, te ide glavnom prometnicom do Nove crkve u Gorici. Križni put će se moliti u vremenu od 13:30 do 17 sati. Pozivamo naše župljane i druge ljude dobre volje da nam se pridruže u ovoj molitvi, poručio je fra Stipe Marković, župnik župe Gorica – Sovići

U Županji Zapadnohercegovačkoj pa tako i u općini Grude Veliki petak je neradni dan, kako bismo Isusovu muku i smrt u našoj Općini mogli dostojanstveno obilježiti molitvom u svojim župama, priopćeno je iz ureda Načelnike općine Grude.

Policijska uprava Grude moli sve vozače da na Veliki petak u vremenu od 13:30 do 17 sati ne koriste prometnicu Grude – Imotski preko Sovića i Gorice, osim u hitnim slučajevima, jer će se tada ovom prometnicom moliti Put križa. Stoga preporučujemo svim sudionicima u prometu da toga dana u spomenutom vremenu koriste zaobilazne putove preko Tihaljine ili Posušja.

grude-online.info

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.