Radnice kladionica se pitaju gdje su “zlatne kašike”?

Dva dana nakon što su izašle na ulicu radnice sportske kladionice Premier, to su učinile i radnice sportskih kladionica Petica Plus i Bet Live.

Radnice sportskih kladionica Petica Plus i Bet Llive izašle su u četvrtak na mirni prosvjed na mostarski Španjolski trg.

Njih tridesetak kako kažu same su se organizirale i okupile da iskažu protivljenje usvojenom usvajanju izmjena i dopuna Zakona o igrama na sreću koji je ranije predložila Vlada FBiH. Radnice su stale iza poruke ” Svi za jednog, jedan za sve”.

Jedna od radnica navela je da su došli tu da se bore, i da su oni jedinka koja se bori za svoj kruh.

“Mi bi htjeli da poručimo gospodinu Zukiću i gospodinu Bakiru da nam je kladionica dala posao, a šta su nam oni dali? Sve veća stopa nezaposlenosti je u Mostaru, sve više ljudi ostaje bez posla, mnogo prosjaka na ulicama se vidi. Gdje je taj posao što je Bakir obećao da će zaposliti ljude, gdje su zlatne kašike”? pita se jedna od radnica kladionica.

betliveprosvjedcure3 betliveprosvjedcure4 betliveprosvjedcure5

bljesak.info

1 komentar

  1. Ove tužnice dobile slobodno po jednu smjenu, reklamne majice, kape i ostale rekvizite i izašle ko guske u maglu reklamirat svoje gazdde, a sve kao dobrovoljno …. ovako su i Lijanovići prosvjedovali…

    Like(6)Dislike(3)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.