Raspodjela novih vozila u MUP-u ŽZH

Danas je u sjedištu MUP-a ŽZH u Ljubuškom ministar unutarnjih poslova Zdravko Boras uručio ključeve novih terenskih službenih vozila marke “Dacia” tip Duster načelnicima Policijskih uprava Posušje, Ljubuški, Široki Brijeg i Grude.

Nova vozila raspodjeljena su u četiri Policijske uprave kao nastavak kontinuiranog opremanja Uprave policije materijalno – tehničkim sredstvima. I u narednom periodu (2017 i 2018. godine) planira se opremanje Uprave policije modernim materijalno tehničkim sredstvima (informatička oprema, radarski sustavi za kontrolu prometa, naoružanje, oprema za kriminalističku policiju),u cilju poboljšanja i efikasnosti rada policijskih službenika i same Uprave policije.

Nova vozila će služiti za obavljanje složenih policijskih zadaća, a ukupna cijena nabavljenih vozila iznosila je 127.923,00 Km.

 

MUP ŽZH 

6 komentara

 1. Sramota,zašto se ne nabave G verzija mercedes ili x6,Tuareg,a ne ovo Rumunjsko smeće,sigurno se nekom pogodovalo,puno ih na skladištu a privatno nisu prodali 2% sve u državne ustanove.

  Like(3)Dislike(0)
 2. Ja bi gospodi kupio Gazelu kad su ovako pogodni.

  Like(1)Dislike(0)
 3. A moj Mujo pa nismo mi u Dubaiju da milicija vozi x ili g

  Like(0)Dislike(0)
 4. Na slikama koje dolaze iz Ljubuškog,Širokog iPosušja meni se čini da jesmo dio Arapskih Emirata,prema tome treba i Policiju prilagoditi,da bi se Arapi osjećali kao kod kuće.

  Like(0)Dislike(0)
 5. DEVE NJIMA TRIBAJU

  Like(0)Dislike(0)
 6. posto smo jedna od siromasnijih drzava u europi ja predlažem ponovo uvođenje golfova trojki u ophodnje……….amoo nininini

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.