Ravnatelj SIPA-e posjetio MUP ŽZH

U utorak je Ministarstvu unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke u Ljubuškom održan radni sastanak predstavnika ovog Ministarstva i Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

Uz domaćina sastanka, ministra unutarnjih poslova Zdravka Borasa, sastanku su nazočili ravnatelj Državne agencije za istrage i zaštitu Perica Stanić, v. d. Ravnatelja policije MUP-a ŽZH Milenko Madunović i načelnik Sektora kriminalističke policije MUP-a Miroslav Galić.

posjeta_1

Na sastanku se razgovaralo o sigurnosnoj situaciji u zemlji, s naglaskom na Županiju Zapadnohercegovačku, te o suradnji ovih dviju policijskih agencija.

Podsjećamo, Državna agencija za istrage i zaštitu i Ministarstvo unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke nedavno su potpisali Sporazum o suradnji, a na današnjem sastanku razgovaralo se o operacionalizaciji navedeneog Sporazuma, odnosno razgovaralo se o konkretnim oblicima suradnje u borbi protiv organiziranog kriminala, zlouporaba opojnih droga i drugih teških kaznenih djela, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

3 komentara

 1. Pa ako postoji ikakva pravda i pravo i pravne institucije netko pa i bilo tko kad su skupilise na jedno mjesto da ih uhapse nazalost ostace samo vapaji

  Like(2)Dislike(0)
 2. Jeli odveo ikog sa sobom

  Like(1)Dislike(0)
 3. Došli ljudi vidjeti raspored prostorija.
  Trebati će …

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.