Rekordan odziv studenata za besplatne tečajeve na Sveučilištu u Mostaru

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru i ove je godine organizirao besplatne studentske tečajeve za sve studente te visokoškolske ustanove.

Otvorene prijave trajale su 15 dana, a ove godine zabilježen je i rekordan odziv studenata za tečajeve, čak 3100 prijava, čijom je golemom zainteresiranošću studenata još jednom dokazana svrha postojanja navedenih tečajeva, priopćeno je iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Ove godine proširen je popis na sveukupno devet različitih kategorija, a to su: engleski, njemački, francuski i talijanski jezik, tečaj plesa, samoobrane, fitnessa, informatike i znakovnog jezika, a novi ciklus počinje u ponedjeljak, 7. ožujka.

Sve tečajeve u potpunosti će izvoditi studenti i licencirani instruktori, a mjesto održavanja je na svim fakultetima Sveučilišta u Mostaru.

Studentski zbor izražava veliko zadovoljstvo što je i ove godine omogućio svim studentima da svoje slobodno vrijeme upotpune kvalitetnim edukacijskim sadržajima i na taj način uz studiranje nauče nove vještine, stoji u priopćenju.

 VL

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.