Rukometašice Gruda dočekuju Ilidžu

U subotu 31.10.2015. godine u 19:30 sati u sportskoj dvorani Bili Brig odigrat će se utakmica između prošlogodišnje dvije najbolje ekipe u Premijer ligi BiH. Aktualne prvakinje države, ekipa HŽRK Grude Autoherc dočekuje ekipu ŽRK Ilidža. Susret je ovo dvije ekipe koje u dosadašnjem dijelu sezone imaju stopostotni učinak u Premijer ligi BiH.

U dosadašnjim susretima ova dva kluba od kada ekipa HŽRK Grude Autoherc  igra u Premijer ligi (dvije sezone) Gruđanke su ostvarile tri pobjede a Ilidžanke jednu. U prošloj sezoni  utakmice između ova dva protivnika u Premijer ligi završene su pobjedama Gruđanki i to oba puta s po jednim golom razlike.

Subotnju utakmicu obje ekipe dočekuju s ciljem ostvarivanja pobjede koja bi im osigurala značajnu prednost u nastavku prvenstva. Grudskim rukometašicama utakmica protiv Ilidže je treća u sedam dana, a ekipi Ilidže je to prva utakmica nakon povratka iz Portugala i sudjelovanja u EHF cupu.

U svakom slučaju utakmice ova dva kluba su uvijek bile uzbudljive i nudile su gledateljima dobar rukomet pa se nadamo da će tako biti i ovaj put.

Gruđanke pozivaju svoje navijače da dođu  u što većem broju, a za pravi navijački ugođaj će se pobrinuti naša nova navijačka skupina koja ima navijačku premijeru na subotnjoj utakmici.

Svi oni koji dođu na ovu utakmicu sigurno neće zažaliti jer će se uz dobar rukomet moći i odlično zabaviti. Zato dođite, pomozite našim curama da odigraju što bolju utakmicu, a one će se kao i uvijek odužiti svojom poznatom fanatičnom borbenošću i kvalitetnom igrom.

HŽRK Grude Autoherc – ŽRK Ilidža
Subota 31.10.2015. u 19:30 sati gradska sportska dvorana Bili Brig
Premijer liga BiH 5. Kolo
Suci: Dejan Berjan i Igor Kurteš (Sarajevo)
Delegat:  Samir Suljević (Sarajevo)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.