Samo kod nas: Cestu zaštitili plastičnom vrpcom

Ako putujete preko Vidonje, regionalnom cestom između Čitluka i Žitomislića, dobro usporite i budite na dodatnom oprezu jer vas od provalije i moguće smrti ne dijeli ništa – osim plastične vrpce koja je tu reda radi.

Naime, na Uskrs se na tom mjestu dogodila prometna nesreća u kojoj je automobil probio dotrajalu zaštitnu ogradu te završio u provaliji, a upravo se u srijedu ujutro na ovoj dionici dogodila prometna nesreća.

Ni četiri dana nakon prometne nesreće nije postavljena nova zaštitna ograda pa tako vozači koji prometuju tim dijelom ceste riskiraju život svaki dan, a posebno ovih dana kada pada kiša koja u kombinaciji s cestom i asfaltom iz nekih bivših vremena povećava opasnost od proklizavanja automobila.

”Unatoč ovakvom stanju na cesti nisu u stanju popraviti zaštitnu ogradu. To je užas i prolazak automobilom je pravo ubojstvo”, napisao je ogorčeni čitatelj portala Bljesak.info.

Dok se nova zaštitna ograda ne postavi, apeliramo vam da budete dodatno oprezni na spomenutoj dionici i da vožnju prilagodite uvjetima na cesti.

3 komentara

  1. Riješti će se to uskoro… postaviti će tu radar…

    Like(8)Dislike(0)
  2. Što pišete gluposti koda to kodnas nije normalno bitno da djelatnici cesta voze državno auto i da im dica isto koriste u privatne svrhe ukoliko udare to djelatnici cesta popravljaju i po noći u privatnim radionicama jer u protivnom mogu kući a tusu i ostale pogodnosti poput mobitela plaćeni domjenaka i sl

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.