Samo kod nas: Golman i pomoćni sudac na poluvremenu zamijenili uloge

Vratar domaćih brani prvih 45 minuta, na poluvremenu izlazi iz igre i uzima zastavicu i postaje pomoćni sudac. Igrač koji ulazi umjesto njega je ujedno bio pomoćni sudac u prvom poluvremenu…

Nije šala. To je situacija s nogometne utakmice Šatora iz Glamoča i NK Šujica iz Tomislavgrada u sklopu prvog kola međužupanijske nogometne lige odigrane u nedjelju 11. rujna.

”Domaći imaju glavnog suca koji je regularan i pomoćnike koji su ujedno i igrači kluba Šator Glamoč”, objavio je NK Šujica na svojim Facebook stranicama navodeći kako se žalila Nogometnom savezu zbog ovoga.

”Šujica vodi 0:2 i kontrolira utakmicu kad na scenu stupa pomoćni sudac, ustvari vratar iz 1. poluvremena i signalizira nepostojeći penal kojeg je glavni sudac jedva dočekao dosuditi i istovremeno se u lice smijao našim igračima. Šator zabija penal 1:2. Do kraja sudačko navlačenje iz kojeg domaćin sretno i spretno pogađa za 2:2!!!”, opisuje duvanjski klub tijek utakmice navodeći kako je uprava kluba sve neregularnosti uredno prijavila delegatu utakmice Andriji Deljku koji je i sam svjedočio navedenim događanjima.

”NK Šujica je poslala i službenu žalbu u Savez i očekujemo rješenje u našu korist, odnosno da utakmica bude registrirana rezultatom Šator – Šujica 0:3.”, navodi NK Šujica.

Bljesak.info

1 komentar

  1. Naslov vam se neslaže sa tekstom.

    Like(0)Dislike(2)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.