SAMO NEBO ZNA: Jelena vrckavog Posušanina Petra poslala kući!

Dokumentarna sapunica “Samo nebo zna” ove sezone je ugostila jednog Posušanina, ili bolje reći Rakićaka Petra Soldu (22) koji se do sinoć borio za naklonost mlade Jelene.

Petar Soldo (22) student je hrvatskih studija – kroatologije i socilogije. Sebe opisuje kao komunikativnu i otvorenu osobu, na neki način flegma tip-kako kaže. Košarka mu je najdraži hobi za opuštanje s prijateljima.

Najduža veza u kojoj je bio trajala je osam mjeseci. Razdvojili su se jer su bili previše udaljeni. Kod djevojki mu se najviše sviđa lijepo lice i iskrenost. Kod žena ne voli kada pokazuju previše oblina i kada „muljaju“.

– Nemoj se puno skidat i lagat i ja sam sritan, kaže Petar za RTl.

U budućnosti bi volio da ima dobru ženu s puno djece. Idealno vjenčanje bi mu bilo u Hercegovini s velikim brojem uzvanika i da traje do jutra.

Sinoć je na red došao Petar , koji je Jelenu dočekao pred obiteljskom kućom. Unutra su jedva ušli jer su ih na hodniku dočekali dječje hodalice i nered. ‘Namještaj je kriminal!’, komentirala je Jelena, a Pero je bio u šoku kada je vidio fotografiju na kojoj imaju troje djece.

Prva poruka je glasila: ‘Jelena, rodila si troje djece i odustala si od karijere kako bi im se posvetila do kraja’. Jeleni se nimalo nije svidjela poruka, dok je Petar bio oduševljen. Također, nije se prestajala smijati na fotografiju s vjenčanja.

Briga za kuću i djecu s jednom plaćom može biti dosta teška. Dobili ste ovrhu od banke na iznos od 15 tisuća kuna po kreditnoj kartici’, pročitao je poruku Petar, a Jelena komentirala da će ih izbaciti iz kuće.

Slika djece im također nije sjela. ‘Djeca ne sliče na nikoga, sliče na nekog poštara tamo iz Dubrave’, bio je Jelenin komentar koja nije zadovoljna ni imenima djece Maksimilijan, Jura i Luka.

U kuhinji se Petar pokušao izvući na sve načine ne bi li izbjegao spremanje večere na koju je došao njegov prijatelj, koji je pohvalio Jelenu.

Stručnjaci su komentirali da je Petar nezreo i da bi George bio bolji odabir za nju. Ona se na kraju i odlučila za Georgea dok je Petar komentirao da ako nema kemije, nema ničega, a kemije među njima nije bilo.

Hoće li iduća kandidatkinja pronaći ono što traži, gledatelji će saznati idući tjedan od ponedjeljka do srijede u novom ciklusu ‘Samo nebo zna’, od 20 sati.

Posušje.net/RTL

6 komentara

 1. kralju, malo sam bacio oko sinoć na te, eej – vjeruj mi bolje ti je milijun put – što nisi završio s onom zemskom ! – djeluje mi ono dibidus – milijun posto PRORAČUNATA i baš ono od čega se ti kloniš – MULJATORICA – meni brate iz prilozenog djeluje kao takva, i kralju piči dalje, budi sretan, ovo ti je dobra škola, okani se medija i tv da ti kroje tvoju intimu, nešto što samo ti mozeš iskusit -i što nikad nikome a kamoli medijima nemoreš dokraja izreći — uglavnom ova cura je tu SAMO I ISKLJUČIVO kako bi sebe promovirala jer je boli briga za muške kandidate, to je moj neki dojam. I sumnjam da će i s onim likom izdrzat dugo …

  Like(1)Dislike(1)
 2. Nije povezano sa stvarnosti…prla ti si as

  Like(0)Dislike(1)
 3. Svako sebe promovira

  Like(1)Dislike(0)
 4. H

  Like(0)Dislike(0)
 5. ma bolje ti je čuvaj ovce po rakitnu janjce možeš prodat šišoviću po povoljnoj cijeni rado bi ti ih otkupijo ,,

  Like(0)Dislike(1)
 6. Moj rakicak budi sreta sto nisi osto?

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.