Samo u HT ERONET-u: S vrhunskim uređajima, uvijek korak ispred

Spremni ste izdvojiti više za telekomunikacijske proizvode ili usluge bolje kvalitete. Volite komunicirati. Važno vam je ostvariti komunikaciju u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta. Kvaliteta vam je ispred cijene. Često koristite društvene mreže i online trgovinu. Volite imati mobitel uvijek uza se. U skoro svakom trenutku informirani ste o stanju svojih financija. Za sebe kažete da ste financijski neovisni.

Ako spadate u neku od ovih kategorija, naša nova ponuda je idealno rješenje za vas.

Naime, svi privatni i poslovni korisnici Super tarifa koji u promotivnom razdoblju potpišu novi ili produlje postojeći ugovor na 24 mjeseca, imaju mogućnost kupnje mobilnih uređaja po atraktivnim cijenama.

U ponudi se nalaze – Samsung Galaxy A3 2017 (129 KM + ostatak na rate u tarifi Super 35) i Samsung Galaxy A5 2017 (179 KM + ostatak na rate u tarifi Super 50).

Kupnjom vrhunskog uređaja po atraktivnoj cijeni, samo u ponudi HT ERONET-a, dobivate puno više. S nama ste uvijek korak ispred.

5 komentara

 1. Mrs lopovi

  Like(3)Dislike(0)
 2. Nedaj Boze nikome

  Like(2)Dislike(0)
 3. uzet ce samo budala koja nezna zbrojit rate i vidit koliko ce na kraju platit uredaj. Usput zna li netko na kakav lopovski nacin “nagraduju” sa bodovima u plus klubu???

  Like(1)Dislike(1)
 4. Mobitel placen marku na 50 pretplate u siriokom brigu,isti taki u grudama ma pretplati od 25 kosta 350.u grudama samu kradu

  Like(3)Dislike(0)
 5. Jao…

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.