Na sastanku s ministrima IPA ŽZH najavila nove aktivnosti

U prostorijama MUP-a ŽZH u Ljubuškom, članovi IPA-e ŽZH su povodom aktivnosti koje ove godine planiraju provesti održali sastanak s ministrom unutarnjih poslova MUP-a ŽZH Zdravkom Borasom. Na sastanku su uz Ministra bili prisutni Predsjednik IPA-e ŽZH Zoran Smital i Potpredsjednik Goran Žulj.

Ministru Borasu je na početku uručena članska iskaznica kao redovnom članu IPA-e ŽZH, nakon čega su prezentirane sve aktivnosti i planovi povodom III. malonogometnog turnira koji će se održati u Posušju 04.06.2016 godine, III. Međunarodnog turnira u preciznom streljaštvu koji će se povodom Dana policije održati u devetom mjesecu ove godine te druge edukativne projekte koje IPA ŽZH planira pokrenuti ove i iduće godine. – Ministar Boras je dao punu podršku svim aktivnostima IPA-e ŽZH jer, kako kaže,  smo mi jedna od rijetkih policijskih udruga u našoj Županiji i da do toga treba držati, a da možemo puno pomoći da se policija približi lokalnoj zajednici i građanima, radi kojih i jesmo ovdje.

Naknadno se sastanku pridružio i Ministar hrvatskih branitelja ŽZH Mladen Begić koji je upoznat s radom IPA-e ŽZH. Istaknuo je i da mu je poznato da smo u prijateljskim odnosima sa UDiVDR HR-HB ŽZH na čelu sa Predsjednikom Mariom Ticom i Urugom specijalne policije HR-HB na čelu sa Zdenkom Jurićem, te da će nastojati da IPA ŽZH bude ravnopravan partner prilikom obilježavanja svih obljetnica i da bude uključena u sve aktivnosti Ministarstva hrvatskih branitelja, jer su članovi u velikoj većini kroz razne vojno-policijske postrojbe bili sudionici Domovinskog rata, priopćili su iz IPA-e ZHŽ-a.

Ministrima Borasu i Begiću uručene su pozivnice za III. Malonogometni turnir na koji su isti obećali doći i podržati.

IMG-20160520-WA0002 IMG-20160520-WA0003

5 komentara

 1. Pozdrav svima i drago mi je da se nastavlja lijepa tradicija koji smo započeli prije 3 godine… Samo tako nastavite dragi moji kolege, svaka cast, a nadam se da cu i ja biti s vama u rujnu s kolegama iz Njemačke…

  Like(1)Dislike(0)
 2. Kriminalci svi redom.

  Like(0)Dislike(1)
 3. Vratit ćemo titinu miliciju da ove lopove potrpa na Goli otok

  Like(0)Dislike(1)
 4. sve su ovo šupljaci

  Like(0)Dislike(0)
 5. Ćusti landrasa…lipo napreduju

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.