Sati čekanja u redu za dokumente ispred ureda PP Imotski

Ne jenjavaju gužve ispred ureda za Upravne poslove Policijske postaje Imotski.

Svaki dan gužve su u samom uredu, ali ovih dana one su se protegle sve do same frekventne ulice Šetališta Stjepana Radića.

Istina da su sadašnji prostori primjereniji nego što su bili u staroj zgradi policije u ulici Kralja Zvoinimira, no ipak ovako maltretiranje građana koje se vrlo često ponavlja bez obzira na vremenske uvjete trebalo bi čim prije riješiti, uvođenjem novih šaltera, drugačijim radnim vremenom ili već nekim drugim načinom.

Radio Imotski 

4 komentara

 1. Samo je kriva losa organizacija,da jedan djelatnik na informacijama daje uplatnice i daje obavjesti sve bi islo brze, ovako mrgud od sefa stvara nervozu i pritisak na djelatnike

  Like(3)Dislike(0)
 2. sto nisu vadili dokumente zimuz dok nije bilo guzve

  Like(0)Dislike(4)
 3. Guzve su svaki dan. Katastrofa!
  Prvo su trebali taj ured otvoriti u nekom dijelu grada gdje ima prostora za parkiranje (ta parking mjesta su uvijek zauzeta), zatim su trebali zaposliti mlade ljude (vise nego sto ih sada ima), POJEDNOSTAVTI PROCEDURU, i obavezno staviti semafor za redne brojeve!
  Pa ima li itko normalnog razmisljanja u PU Imotski???
  Samo nek se ugledaju na Petrinjsku u Zagrebu. Cijeli grad (milionski grad) vadio je dokumenta u Petrinjskoj,i sve je funkcioniralo uz minimalno cekanje.

  Like(1)Dislike(0)
 4. S obzirom na blizinu granice, Imotskom treba nova zgrada policije. Ova stara zgrada je iz tko zna koje godine.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.