Sav prihod od tradicionalne biciklijade bit će doniran obitelji Spajić

Kao i prethodnih godina, Hrvatski biciklistički klub Drinovci u suradnji s biciklističkim klubom Grude, organizira četvrtu tradicionalnu biciklijadu Grude – Drinovci, koja će se održati u nedjelju 4.9.2016. godine.

Okupljanje biciklista je u 12:30 sati ispred Gradske sportske dvorane „Bili Brig“ u Grudama. Polazak je u 13 sati, a biciklijada će se kretati preko Sovića do Drinovaca. Ispred crkve sv. Mihovila u Drinovcima slavit će se sv. Misa u 14 sati. Ovom prigodom na sve prisutne udijelit će se blagoslov.

Nakon toga, svi biciklisti uputit će se prema kupalištu i odmaralištu Krenica, gdje je za sve prisutne osigurano besplatno jelo i piće uz odličnu zabavu, druženje i nagradnu tombolu.

Sav prihod od tombole, kao i prihod od sponzora koji su podržali ovu biciklijadu bit će doniran obitelji Spajić. Svi sudionici moći će svoju donaciju ostaviti i u humanitarnoj kutiji.

Sedmogodišnji Mihael Spajić  prve dvije godine života proveo je u bolnici. Bez prvog bubrega ostao je s godinu dana, a bez drugog šest mjeseci poslije. Njegovome malom bratu, 11-mjesečnom Anti, također je već odstranjen jedan bubreg, a uskoro će ostati i bez drugog. I on je u bolnici od rođenja. Obojica imaju kongenitalni nefrotski sindrom, finski tip, a radi se o dijagnozi kod koje, laički rečeno, bubrezi rade više nego što bi trebali i ubrzano rastu, proizvode previše bjelančevina, ali ih ne apsorbiraju. Kad se rodio Mihael i kad su doznali za dijagnozu, Spajići su doživjeli šok. Trebalo im je mnogo vremena da se naviknu na okolnosti i ritam koji nameće dijete s bolesti bubrega. Tijekom operacija i tretmana Mihael je imao puno infekcija, sepsu, razne nuspojave. A onda je uslijedio novi šok – Ante ima istu dijagnozu.

O teškom stanju obitelji možete pročitati klikom na OVDJE.

 

Biciklijada-BKD_web

Dođite i podržite ovu biciklijadu u što većem broju, koja osim humanitarnoga karaktera ima za cilj promovirati biciklizam, zdrav način života i življenja, poručili su organizatori.

grude-online.info

18 komentara

 1. Svaka cast biciklisti. Ajmo opcinari odvojite od proracuna za kulturu na kojem pare pucate za ovu djecicu. Nema vajde od matice hrvatske znamo mi svi da smo hrvati

  Like(24)Dislike(0)
 2. Bravo za bicikliste…
  Jedva predivna porodica…
  Divni ljudi i roditelji….
  Podrzavam…ajmo svi zelenasi grudski kao Kava i ostali…pomozite im u borbi
  Vas ne kosta nista njima znaci previse

  Like(15)Dislike(3)
 3. Lijepo i svi mi trebamo nastojat pomoc svima u nevolji,ruzno je spominjat itkoga jer neznamo kolito tko pomaze

  Like(16)Dislike(0)
 4. Molino daj mo svi svoj doprinos

  Like(6)Dislike(0)
 5. Daj im Boze snage i srecu da sto prije dobiju organ i da zive sretno.

  Like(9)Dislike(0)
 6. Ima li ikakav broj humanitarnog ziro racuna za pomoc roditeljima.

  Like(5)Dislike(0)
 7. Trebamo sto vise ovakvih akcija. Sve pohvale!

  Like(7)Dislike(1)
 8. Zna li netko tkonke organizator?

  Like(0)Dislike(0)
 9. Svaka čast beciklisti daj te neki broj racuna stavite

  Like(3)Dislike(0)
 10. momci iz biciklističkog kluba GRUDE I DRINOVCI

  Like(2)Dislike(0)
 11. SVI NA KRENICU I KUPITI TOMBOLU

  Like(5)Dislike(0)
 12. Kupiti ćete pare, dajte račun da se zna koliko će se uplatiti i komu i za što, a ne na ruke jamljat pa nestanu pare na puitu…
  takvi su poznati sakupljači
  Ovoj familiji treba pomoć, ali ne ovako sakupljati
  to je zavrzlama

  Like(0)Dislike(9)
 13. Gospon Žek poduzmi nešto ,a nemoj srati po drugima

  Like(6)Dislike(0)
 14. Poštovana gospodo, hvala Vam na podršci, u ovaj projekt smo ušli s velikom željom da pomognemo navedenoj obitelji, a taj projekt ćemo i do kraja završiti!! Mi imamo službeno registrirani klub, službeni račun, i prihod od sponzora biti će proslijeđen na račun obitelji Spajić. Također, novac prikupljen na Krenici, bilo tombolom ili hanitarnom kutijom biti će predan obitelji! Ovaj projekt radimo svjesno i odgovorno, na najvećem humanitarnom nivou, pa tako svako pisanje da će se netko okoristiti je besmisleno i ponižavajuće, ali takvih će uvijek biti…
  Zato dobro došli svi na ovu biciklijadu, i unaprijed VELIKO Vam hvala na donaciji obitelji Spajić. Hvala i portalu na medijskoj podršci!
  Organizatori manifestacije, vodstvo Hrvatskog biciklističkog kluba Drinovci

  Like(17)Dislike(0)
 15. Bravo momci!!

  Like(5)Dislike(0)
 16. Bože daj im snage

  Like(4)Dislike(0)
 17. Bravo momci
  Bog vas blagoslovio

  Like(4)Dislike(0)
 18. Uvijek je lakše davati nego primati zato svi koji možete podržite akciju.Organizatorima svaka čast.

  Like(3)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.