Sindikat MUP-a podržao prosvjetare u štrajku

Sindikat djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadno-hercegovačke putem priopćenja izrazio je podršku Sindikatima zaposlenih u srednjim i osnovnim školama ŽZH-a.

Dragi prijatelji prosvjetari:

Ponovno vam šaljemo riječi podrške u vašim aktivnostima pritiska na našeg zajedničkog poslodavca i izražavamo žaljenje jer drugačiju podršku, za sada, ne možemo vam dati.

Naime, nastojali smo održati štrajk solidarnosti s ciljem aktivne podrške upravo Vama, međutim došlo je do određenih komplikacija u provedbi koje otklanjamo pa za sada to nije moguće provesti.

Dana 06.03.2017. godine poslali smo naše zahtjeve Vladi ŽZH, a ukoliko se na njih pravodobno i adekvatno ne odgovori, ovaj Sindikat će poduzeti sve Zakonom predviđene mjere kako bi smo došli do ispunjenja ciljeva.

Naša su nastojanja da se takve mjere izbjegnu, međutim, ukoliko zahtjevi ne budu ispunjeni ili ukoliko ne dođe do dogovora, eto i nas u štrajk.

Srdačan pozdrav!

Sindikat djelatnika MUP-a ŽZH

2 komentara

  1. Ružica Mikulić

    Ne serite MUP-ovci! Vama je solidarnost nepoznat pojam.
    Ne smijete vi ni kurc.m mignuti, jer će vas debeli ministar Boras odmah premjestiti sa sadašnjih radnih mjesta. Nemate vi muda za štrajk!

    Like(2)Dislike(0)
  2. Aj dosta vise zar vam je to je malo,ja radim po 12sati kičma mi puca za 30km….malo na baustelu pa cete vidjet sta je muka… I manje bi zajebavali ljude po cesti… Ljudi nemaju sta jest a vi manitate

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.