Široki Brijeg: Jerko Ivanković Lijanović udaren pištoljem u glavu

Danas oko 11:30 sati OKC MUP-a zaprimio je prijavu da je, ispred restorana Borak u Širokom Brijegu, fizički napadnut ministar u Vladi FBiH gosp. Jerko Ivanković Lijanović.

Prema navodima iz prijave, koju smo zaprimili iz FUP-a, nepoznati muškarac udario je gosp. Ivankovića Lijanovića pištoljem u glavu, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Odmah nakon što smo zaprimili prijavu o navodima iz prijave izvijestili smo dežurnog županijskog tužitelja, a policijski službenici poduzeli su potrebne mjere i radnje u cilju identificiranja i uhićenja napadača.

Liječnička pomoć gosp. Ivankoviću Lijanoviću je pružena u Domu zdravlja Široki Brijeg nakon čega je isti pozvan u PU Široki Brijeg, gdje daje iskaz u svojstvu oštećenoga.

Oko 13 h policijski službenici pronašli su i lišili slobode R. C. (43) iz Širokog Brijega, kojeg se dovodi u vezu s izvršenjem opisanog kaznenog djela, i u tijeku je kriminalistička obrada nad istim.

14 komentara

 1. Ajd dobra vijest,morao je jace udarit..;-)

  Like(10)Dislike(0)
 2. Pod hitno ovog R.C poslati na uspjesnu obuku ispravnog rukovanja pistoljem

  Like(4)Dislike(1)
 3. Šteta ode pištolj policiji. Bolje je bilo po splitskom receptu kantu sebine na glavu. Ovi ministar i tako jede qovna.

  Like(3)Dislike(0)
 4. A jadan bas mi ga nesto zao

  Like(2)Dislike(0)
 5. udrite ga opet mrcina je zaradila

  Like(3)Dislike(0)
 6. majke se svoje najebava dosta je sranja napravija za sugradjane

  Like(4)Dislike(0)
 7. mater mu sprcim triba govna ubit

  Like(4)Dislike(1)
 8. Gospodinu R.C. obavezno dodijeliti županijsku nagradu u efikasnom suzbijanju štetočina a ne zatvarat čovjeka.
  Da je ova stoka bila u zatvoru kao što je i trebala do ovoga nebi došlo.

  Like(6)Dislike(0)
 9. Tokmak treba

  Like(3)Dislike(0)
 10. I sad će se nevladine udruge i zaštitinici ljudskih prava dignuti na zadnje noge optužujući napadača koji se usudio mimo sustava tražiti svoje novce koje je krvavo zaradio a koje mu dotični napadnuti nije mogao dati jer je ženi, sinu i ostalima iz svog bližeg rodoslovlja kupovao skupa auta. Dok on i negova braća stanuju u kućama vrijednim nekoliko miliona EUR-a, napadač je samo mogao otići u banku da mu daju kredit kako bi mu djeca imala šta jesti. I to se zove demokracija, no nijedan Lijanović neće ni blizu Kraljevstva Nebeskog. A i na Zemlji nema mjesta za ovakve.

  Like(2)Dislike(1)
 11. Eto ovi drugi su bolji,nisu mu do kolina

  Like(0)Dislike(6)
 12. eeeeee koliko gamadi u širokom ima . oću reć nije on jedini 90% bi vas učinilo ko lijan da ste bili na njegovom podložaju a sad iz zlobe neznate štaćete pa ovaki prosti komentari.

  Like(0)Dislike(0)
 13. bože sačuvaj komentara, korizma….vjernici nema šta

  Like(2)Dislike(0)
 14. Što se nije našao u blizini netko da pomogne ovom R.C. ?

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.