Široki Brijeg na jedan dan postaje središte Mercedesa u BiH

Udruga Mercedes Fan Klub Hercegovina organizira skup vlasnika i ljubitelja automobila Mercedes-Benz u Širokom Brijegu. ”I. Mercedes Meeting Hercegovina” održat će se u nedjelju, 12. srpnja 2015. godine, u Širokom Brijegu (Trnska cesta 120), a prvi ovakav skup u Bosni i Hercegovini ujedno će biti i međunarodnog karaktera s obzirom da organizatori očekuju najmanje tisuću posjetitelja iz zemalja u regiji.

Skup počinje u 10.00 sati okupljanjem automobila na platou površine 5.000 četvornih metara, a u 12.30 sati održat će se defile stotina Mercedes-Benz automobila ulicama Širokog Brijega. Svečano otvaranje zakazano je za 13.30 sati, a ‘‘I. Mercedes Meeting Hercegovina” otvorit će gradonačelnik Grada Širokog Brijega Miro Kraljević.

Iz bogatog cjelodnevnog programa, izdvajamo humanitarnu tombolu čiji će cjelokupan iznos biti doniran Domu ”Marija naša nada” iz Širokog Brijega koji brine za djecu ometenu u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju s područja Županije Zapadnohercegovačke.

Također, u sklopu skupa bit će održana i izložba oldtimer Mercedes-Benz automobila, a tijekom dana izabrat ćemo ‘najauto’ I. Mercedes Meeting Hercegovina.

Organizatori su za sve posjetitelji pripremili roštilj i piće po promotivnim cijenama, cjelodnevni zabavno-sportski sadržaj uz glazbenu potporu DJ-a.

Generalni sponzor Mercedes Meeting Hercegovina je Auto Lijanovići.

Za sve informacije vezane za I. Mercedes Meeting Hercegovina javite nam se na našoj službenoj Facebook stranici Mercedes Fan Klub Hercegovina.

Jabuka.tv

1 komentar

  1. L

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.