Široki Brijeg: Pronađeno beživotno tijelo Josipa Bokšića

Nakon devet dana potrage, tri kilometara od obiteljske kuće u širokobriješkom selu Jare, pronađeno je beživotno tijelo 26-godišnjeg pripadnika Oružanih snaga BiH Josipa Bokšića.

Beživotno tijelo pronađeno je u subotu oko 12:00 sati.

”Pripadnik Oružanih snaga BiH Josip Bokšić pronađen je mrtav nedaleko od svoje kuće” potvrdio je Feni načelnik Zajedničkog stožera OS BiH generalpukovnik Anto Jeleč.

Istaknuo je da su nadležna tijela tragala za njim te da su pronašli beživotno tijelo. Također, Jeleč navodi kako vojna policija trenutno vrši istragu.

Podsjećamo, Josip Bokšić je nestao u petak, 16. siječnja oko 16:00 sati kada je zadnji put viđen da napušta obiteljsku kuću u Jarama. Za njim su nepunih devet dana intenzivno tragali mještani, rodbina, prijatelji, policija, GSSuBiH i Oružane snage BiH.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

 1. jadan dečko nadam se da nije sam uzrokovo smrt.sućut obitelji

  Like(5)Dislike(2)
 2. Dežurni tužilac ZHK Borislav Čuljak koji je na mjestu događaja rukovodio uviđajem koji je policija ranije započela, novinaru “Dnevnog avaza” rekao je da Bokšić na tijelu ima vidljivih rana, no nije želio govoriti o tačnim uzrocima smrti prije nalaza obdukije koja će biti rađena sutra.

  kod nas odmah policija kaže da je samoubojstvo, najlakše tako…

  Počivao u miru.

  Like(1)Dislike(5)
 3. Nedaj boze nikome, jadni njegovi roditelji.iskrena sucut obitelji.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.