Široki Brijeg: Suca nakon utakmice presreli na cesti i gurali u provaliju

”Ovo nije bila prijetnja, već pokušaj ubojstva. Još se tresem i suze su mi u očima”, izjavio je za Dnevni avaz nogometni sudac Ognjen Valjić tvrdeći kako su on i njegov pomoćnik preživjeli pokušaj linča nakon utakmice u Širokom Brijegu gdje je domaćin ugostio Sarajevo i odigrao neriješeno.

Valjić navodi kako su on i njegove kolege Senad Ibrišimbegović iz Travnika i Sreten Udovičić iz Prijedora, kao sudačka trojka, ispraćeni psovkama sa stadiona Pecara, ali i ”da je to bila samo uvertira za scene koje su potom uslijedile na cesti i koje lede krv u žilama”.

”Udovičić i ja smo odmakli pet kilometara od grada, u pravcu prema Banja Luci, kada je crveni Ford Focus prošao pored nas, a zatim naglo zakočio i prepriječio nam cestu. Samo zahvaljujući pribranosti mog kolege Udovičića uspjeli smo izbjeći najgore. Imali su namjeru da nas ubiju, jer su nas gurali prema provaliji. Iza sebe imam milijun pređenih kilometara, ali da sam ja bio za volanom, ne bismo ostali živi”, izjavio je Valjić i dodao kako ”tu nije bio kraj ovom hororu”.

”Nakon dvije minute, ponovno su tri automobila prošla i opet nam prepriječila put. Udovičić je uspio na vrijeme zakočiti i voziti nekih pola kilometra unatrag. Kad smo se okrenuli pozvali smo policiju. Nitko nam se nije javio. Potom smo kontaktirali Salema Prolića iz Nogometnog saveza BiH. On je uspio kontaktirati policijske specijalce, koji su nas pozvali i obavijestili da dođemo na određeno mjesto, gdje su nas čekali”, kaže Valjić.

Nakon toga su, kaže, Udovičić i on dali izjave u policijskoj stanici u Širokom Brijegu. Prema riječima Valjića, trećem sucu Ibrišimbegoviću automobil je na parkingu pogođen bocom i kamenom.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

 1. suze u očima…širokobriježani poručuju —>obriši suze mala moja, nek osmijeh lice i krasi

  Like(0)Dislike(1)
 2. Dakako dosta je više balijskog terora

  Like(2)Dislike(2)
 3. Trebali su ih prebit dobro da se manje kurce ove balije po hercegovini

  Like(1)Dislike(2)
 4. U oku suza sja,umalo bez zivota osta ja. Mislim da su trebali letit u musinu provaliju. Srica tri trake. A svejedno,letis drugi put je…ti sestru.

  Like(1)Dislike(1)
 5. kažu da će suci dobiti prometnu kaznu zbog vožnje unatrag na magistralnoj cesti…300, 2 boda i mjesec vozačka…ako plate u roku 8 dana 150 KM

  Like(1)Dislike(0)
 6. Nisam bio na pecari.ali ako si zasra druze sudija mogao si bit bez toga.

  Like(0)Dislike(0)
 7. sudci nisu krivi ja sam bio,sto siroki lose igra nije im niko kriv rasprodali su najbolje igrace i ocekuju nesto 5 godina im igraju iste talasike!

  Like(0)Dislike(2)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.