Široki Brijeg: Sudar kamiona i osobnoga automobila 

U ponedjeljak malo poslije 16.00 sati na magistralnoj cesti M6.1 Mostar – Široki Brijeg, u mjestu Knešpolje, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila.

Kako javlja čitatelj portala Jabuka.tv, u nesreći je sudjelovalo osobno vozilo marke Golf i kamion.

Zbog prometne nesreće na toj dionici promet se odvijao otežano, a zasad nema informacija o materijalnoj šteti i ozlijeđenim osobama.

Podsjetimo, u ponedjeljak oko 13.30 sati u Širokom Brijegu se pored Gradske mrtvačnice dogodila još jedna prometna nesreća, u kojoj su sudjelovala tri vozila.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

 1. Majku vam ludu ovce za sisanje,pogledajte kakvim se cetstama vozimo nije nilakvo cudo da se svakodnevno nesrece desavaju. Placajte poreze kroz regitraciju i ceste a punite dzepove onim gizicarima sto griju fotelje u parlamentu BIH. Majmuni kad cete jednom reci dosta je ovog terora!!!

  Like(1)Dislike(1)
 2. Obavezno na toj dionici postaviti jos dva-tri radara i problem ce biti rjesen

  Like(0)Dislike(1)
 3. Ne mozemo reci da “ukazanja”nisu bitna za Medjugorje jer doli se moli i dr..Vecina vjernika upravo dolazi jer “vjeruju”da jos postoje ukatanja kako ih vidioci prikazuju…Naravno,ima vjernika koji dolaze jer se doli lijepo osjecaju dok su na misi i mole bez obzira na drugo…”Jack”bitno je kakvi su mjestani,jer da je po Bozijem blagoslovu,bili bi medjusobno u puno boljim odnosima,a ne mrzili jedan drugog jer “susjed ima vise apartmana”…Gdje mrznja i zavist vlada,Boga nema…A vjerovat u Boga i Isusa,postovati Gospu Mariju treba u svakoj zupi bez obzira gdje se nalazi…

  Like(1)Dislike(0)
 4. Ps.ovo je komentar za Medjugorje,greska

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.