Teška prometna nesreća u Širokom Brijegu, smrtno stradala vozačica iz Posušja

U utorak oko 14.15 sati na magistralnoj cesti M6.1 Mostar – Široki Brijeg u mjestu Knešpolje dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovali Renault Megan i teretno vozilo marke Iveco, a smrtno je stradala vozačica Renault Megana.

”Vozilo Renault Megan, bh. reg. oznaka, kojim je upravljala A.G. (1976.) sa šireg područja Posušja, kretalo se iz pravca Mostara, a teretno vozilo marke Iveco, kojim je upravljao Ž.B. (1988.) sa šireg područja Mostara, kretalo se iz smjera Širokog Brijega. Očevidom je utvrđeno da je u jednom zavoju došlo do kontakta Renault Megana i teretnog vozila Iveco, a točan uzrok nesreće znat će se nakon vještačenja,” potvrđeno je za portal Jabuka.tv iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

”Smrtno je stradala Anela Grubišić (1976. godište) iz Posušja. Točan uzrok nesreće znat će se nakon vještačenja.” izjavio je dežurni županijski tužitelj za portal Jabuka.tv.

Nakon završetka očevida kojeg su izvršili policijski pripadnici PU Široki Brijeg te dežurni županijski tužitelj, promet je otvoren. Na lice mjesta izišla je Hitna medicinska pomoć Doma zdravlja Široki Brijeg te pripadnici Vatrogasnog društva Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

prometna_knespolje_2 prometna_knespolje_3 prometna_knespolje11

Uskoro opširnije…

(www.jabuka.tv)