Široki Brijeg: Učenik se ozlijedio u ”naguravanju” s kolegom

Učenik (2004. godište) Druge osnovne škole Široki Brijeg lakše je ozlijeđen u ”naguravanju” s kolegom u svlačionici koje se dogodilo u četvrtak, potvrđeno je za Bljesak.info iz policije.

”Na satu tjelesnog odgoja pred kraj nastave, učenici su se ‘pogurali’ u svlačionici i jedan je pao na leđa. Otac je, po pozivu ravnatelja, došao po učenika koji se žalio na bolove te ga odveo u Dom zdravlja Široki Brijeg odakle su ga preventivno uputili u SKB Mostar gdje je nakon liječničkog pregleda pušten kući. Učenik nema težih ozlijeda. U tijeku je obavljanje razgovora sa svjedocima, a izvješće o događaju će biti proslijeđeno Tužiteljstvu ŽZH”, izjavio je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a ŽZH Dražan Bošnjak.

Kako neslužbeno doznajemo, učenik je pao leđima na torbu te je na trenutak izgubio dah i kasnije se žalio na bolove u grudnom košu.

Iz Tužiteljstva ŽZH su prethodno za Bljesak.info da ne mogu davati informacije s obzirom da se radi o djetetu.

3 komentara

  1. Ucitelji,nasavnici i profesori izgibili su kredibilitet,rade u dogovoru sa izdavackim kucama,likovno im je postalo najvazniji predmet,nemaju autoriteta i nezainteresirani su.stalno najavljuju strajkove.a nisam primjetio da su zabrinuti zbog urusavanja vrednovanja skole i ucenja.ni rjeci od njih protiv fabusa,nikad nije kasno i ostalih…postavlja se pitanje ima li smisla slati djecu u skolu il je bolje lizati dupe nekom tajkunu il politicaru da zaposle djete kad odraste,posao ionako nece imati kad zavrse skolu.

    Like(0)Dislike(0)
  2. Moja preporuka ti je lizi dupe tajkunu ako ti je to napeto.

    Like(1)Dislike(0)
  3. Neka ga lize ko je i do sada,ja sigurno nisam.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.