Širokobriješki srednjoškolci postavili klupe i uredili školsko dvorište

Članovi Lokalnog tima Asocijacije srednjoškolaca u BiH iz Širokog Brijega postavili su klupe i uredili dvorište zajedničke zgrade Gimnazije fra Dominika Mandića i Srednje strukovne škole u sklopu projekta ”Odmor s prirodom”.

U prvoj fazi projekta očišćeno je dvorište te je obojana ograda, dok su u drugoj fazi učenici navedenih škola okupljeni u Lokalni tim ASuBiH Široki Brijeg postavili klupe u školsko dvorište.

Sva sredstva za ovu akciju osigurali su sami srednjoškolci koji su prezentiranjem projekta ”Move On”, na seminaru organiziranom od strane njemačke fondacije SHL, osvojili prvo mjesto.

Sljedeći projekti će se nastaviti ukoliko učenici osvoje nova sredstva na natjecanju ili ih dobiju od lokalnih ili regionalnih donatora.

image

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  1. Nasi bi to napravili jos bolje…..barem tako mislim….

    Like(0)Dislike(3)
  2. Pohvale onima koji su radili na projektu. Učenici, studenti ne bojte se preuzeti inicijativu i pokrenite bilo što. Najgore je vegetirati, prolaziti ispod kapi i nadati se da ću što lagodnije proći kroz život. Ako ništa drugo, kroz to što ste pokrenuli dobivate na iskustvu i znanju.

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.