Skandal u Drugoj ligi: Igrač nastupio pod lažnim imenom!

Jučer su odigrane sve utakmice 28. kola Druge lige Federacije BiH, skupina Jug, a prema današnjim rezultatima prvak ove lige trebao bi biti konjički Igman.

Kažemo, trebalo bi, jer bi današnje kolo trebalo dobiti nastavak za ‘zelenim stolom’. Naime, vodeći Igman svladao je Šujicu u gostima s 5:0, a pošto je drugoplasirano Brotnjo izgubilo (0:1) kod trećeg Tomislava, Konjičani dva kola prije kraja imaju šest bodova više i bolji međusobni omjer od ekipe iz Čitluka.

Međutim, iz HNK Brotnjo tvrde da je današnja utakmica u Tomislavgradu bila neregularna. Naime, prema njihovim navodima za Tomislav je nastupio igrač koji nije registriran za taj klub. Riječ je, navodno, o Juri Matiću koji je igrao pod iskaznicom Zvonimira Tirića.

O ovome će raspravljati Nogometni savez Federacije BiH, a ako se tvrdnje Brotnja pokažu točnim, utakmica će biti registrirana s 3:0 u korist čitlučke momčadi, pa će utrka za prvo mjesto i dalje biti otvorena.

4 komentara

  1. Toga svagdje ima nisu jedini..sramota je da neka ekipa dodje sa zeljom da pobjedi i dobiju ih ajmo rec ”bolji” igraci pod laznim iskaznicama… Sramotaaa

    Like(1)Dislike(0)
  2. A lazes da se to desilo? Šok šok

    Like(0)Dislike(0)
  3. Postupak Tomislava je za osudu. Ali ruku na srce – Brotnjo nije za više lige. Ova mu je kapak.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.