Skladgradnja potpisala ugovor vrijedan 35 milijuna eura. Traže i nove radnike

U velikoj konkurenciji ponuditelja za izgradnju autoceste u Crnoj Gorikineska tvrtka CRBC (China  Road  and  Bridge  Corporation  l.t.d.  Beijing,  PR  China) je kao partnera odabrala hrvatsku tvrtku SKLADGRADNJA d.o.o.iz Splita.

Tvrtka SKLADGRADNJA d.o.o. predvođena direktorom Slavenom Žužulom i Jozom Žužulom, te uz prisustvo kineskih investitora i hrvatske veleposlanice Ivane Perić danas je uPodogrici potpisala ugovor za izvođenje radova.

Predmet ugovora je  izvođenje radova  na autocesti: Bar – Boljare, dionica:Smokovac – Uvac – Mateševo koja će povezati sjever i jug Crne Gore.

Ugovor vrijedan oko 35 milijuna eura obuhvaća izgradnju mostova, tunela te brojnih podvožnjaka, potpornih zidova i radova na trasi.

Nakon potpisa ugovora, dobili smo izjavu od direktora tvrke SKLADGRADNJA, Slavena Žužula:
-Prije svega želio bih zahvaliti tvrtkiCRBC na odabiru i na ukazanom povjerenju.  Raduje nas suradnja s velikom kineskom kompanijom i ovo je početak uspješne suradnje ne samo na ovom, nego i na budućim projektima tvrtke CRBC koja sa svojih 50.000zaposlenika i poslovnom mrežom diljem svijeta ostvaruje velike rezultate.

Početak radova očekuje se za mjesec dana.

Imamo u planu zaposliti preko 200 djelatnika.

Radovi na  izgradnji prve dionice trajati će više od 2 godine.

Kako doznajemo od Branimira Jonjićaiz odjela kvalitete i tehničke pripreme SKLADGRADNJA d.o.o., tvrtka će zapošljavati radnike raznih profila pa svi zainteresirani iz imotske krajine i okolice mogu svoje zamolbe i životopise poslati na mail adresu: skladgradnja@skladgradnja.hr.

Imotskenovine.hr

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.