Skupština Županije Zapadnohercegovačke blokirala plaće za 2000 korisnika proračuna

Proračunski korisnici Županije Zapadnohercegovače, njih više od 2000, plaću za prosinac neće dobiti u zakonom propisanom roku. Topli obrok im također nije isplaćen, a upitno je kada će biti. Premijer ove županije Zdenko Ćosić kaže u izjavi za Večernji list kako je situacija u kojoj se nalazi ova županija apsurdna najprije zbog činjenice što je novac za ove svrhe osiguran. Problem je nastao zbog neusvajanja rebalansa proračuna za 2014. godinu.

– Rebalans proračuna ZHŽ-a za 2014. godinu je Vlada ŽZH-a usvojila i Skupštini dostavila još 10. prosinca 2014. godine. Iz meni nepoznatih razloga taj rebalans nije stavljen na dnevni red sjednice Skupštine ŽZH-a, ističe Ćosić.

Dodaje kako je ovo za njega jedna neviđena situacija.

– Ovo je jedna od situacija koje u narodu izazivaju gađenje prema javnim službama i politici s potpunim opravdanjem, kazao je Ćosić.

5 komentara

 1. pa nek dignu šatore ko lijanovi i bice para

  Like(0)Dislike(0)
 2. Predsjednik skupštine bolestan. Zna se da je bolestan i opet predsjednik i predsjednik općinskog hdz

  Like(2)Dislike(0)
 3. …pa ,ako premijeru,nije jasno,kako će nama stoci sitnog zuba….boze sačuvaj,…Pa reagiraj odmah ,ako si ,ko fol predsjednik vlade.Jer igrati i zajebavati s ljudima nije dobro…

  Like(1)Dislike(0)
 4. SMIJENITE PREDSJEDNIKA SKUPŠTINE,NIJE NJEGOVA PRĆIJA SKUPŠTINA PA SE IGRA S DJELATNICIMA ŠKOLA. NAVLAČITE NA SEBE BIJES BESPOTREBAN. KO DA STE JEDNI SRBI DRUGI MUSLIMANI. SRAM VAS I STID BILO!!!
  A NAŠA OPĆINA ŠUTI!

  Like(1)Dislike(0)
 5. ajmo ružice poduzeti štogod to je sad naš resor kako će učitelji učit našu djecu ako nema plata znaš i sama da tako to nebu išlo.IDEMO DELATI

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.