Sljedećih dana uglavnom oblačno s kišom, u Hercegovini bez padalina

U BiH u nedjelju će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom u većini područja. Padaline, uglavnom, poslijepodne i u večernjim satima, umjerenog do pojačanog intenziteta. Na jugu, u Hercegovini se ne očekuju padaline.

Vjetar će biti slab, u Hercegovini i na zapadu Bosne jugozapadni, a u ostalim područjima istočni i sjeveroistočni. Dnevne temperature od 15 do 21, na jugu od 20 do 25 stupnjeva Celzijevih.

ponedjeljak, 25. rujna, umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom poslijepodne. Padaline se ne očekuju u Posavini i na jugu Hercegovine. Vjetar, slab do umjeren, u Bosni sjeveroistočni, a u Hercegovini, prije podne, slaba bura, a poslijepodne jugozapadni.

Jutarnje temperature od 8 do 12, na jugu od 12 do 16, a dnevne od 16 do 21, na jugu od 21 do 25 stupnjeva Celzijevih.

U utorak, 26. rujna, bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi, ponegdje uz grmljavinu očekuju se većem dijelu zemlje, tijekom poslijepodneva i dio večeri. Bez padalina, uglavnom, u Posavini, na istoku i sjeveroistoku Bosne, kao i na jugu Hercegovine.

Jutarnje temperature od 7 do 12, na jugu od 13 do 17, a dnevne od 16 do 22, na jugu od 22 do 26 stupnjeva Celzijevih.

srijedu, 27. rujna, bit će sunčano uz umjerenu naoblaku. Poslijepodne očekuju se pljuskovi i grmljavina u Hercegovini, na jugozapadu i ponegdje u središnjim područjima Bosne.

Jutarnje temperature od 6 do 12, na jugu od 13 do 17, a dnevne od 17 do 23, na jugu od 22 do 27 stupnjeva Celzijevih.

četvrtak, 28. rujna, pretežno sunčano. Poslijepodne naoblaka u Hercegovini može uvjetovati pljuskove i grmljavinu. Jutarnje temperature od 6 do 12, na jugu od 12 do 17, a dnevne od 17 do 22, na jugu od 22 do 27 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

2 komentara

  1. Koji ste vi levati,naslov vam je jaki,”sljedecih dana uglavnom oblacno s kisom,u hercegovini bez padalina”,pa bog vas pomoga a di mi zivimo nego u hecegovini?naslov je valjda trebao biti ‘iducih dana u hercegovini bez padalina,u drugim djelovima bih oblacno s kisom’,ma jasno je meni da kopirate clanke al bar naslov stavite kako prilici.

    Like(7)Dislike(0)
  2. Pada vlada.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.