SMIJEŠNA STRANA POPISA: U BIH živi više Klingonaca nego u Hrvatskoj

Prema popisu stanovništva u RH koji je održan 2012  303 građanina Hrvatske  izjasnili su se da  im je Jedi – vjera, njih 57 kazali su kako  vjeruju u Hajduk – a po narodnosti u Hrvatskoj su bila 123 Zemljanina, 24 Marsovca i 20 Klingonaca.

Popis u BIH potvrdio je da Klingonci ne žive samo u Hrvatskoj. Čak 47 građana BIH izjasnilo se kao Klingonci. 20 Klingonaca živi u Republici Srpskoj, 26 u FBIH i jedan u Brčkom. Marsovaca nema.Pripadnika Jedi vjere nema, no zanimljivo će biti vidjeti koliko je u BIH danas pripadnika crkve patarenske, srednjovjekovne šizme, koja je navodno preživjela. Pojavile su se i sumnje, da su iz određenih religioznih centara moći, vršeni pritisci da se prisutnost patarena u BIH, ignorira.

Osim Klingonaca zanimljivo je da se znatan dio BH građana izjasnio kao Vulkanci , čak njih 77, što je deset puta više nego u Hrvatskoj.

Nitko se u BIH nije izjasnio da mu je vjera Hajduk, niti Velež niti Željo, no 15 građana BIH izjasnili su se da im je vjera Zrnjiski i svi su, naravno  iz Mostara.

U BIH  osim Klingonaca  i Vulkanaca živi 5 Borgovaca, 7 Vilenjaka, 4 Vještice, 2 Morlaka  i jedan Vukodlak.

Zanimljivo je da stanoviti g. Vukodlak živi u Foči dok su svi BH Vilenjaci nastanjeni u Ljubuškom.

poskok.info 

1 komentar

  1. Nestalo davlu posla.u sto potrosi vrime citajuci gluposti

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.