Snimanje emisije „Lijepom našom“ u Grudama, prodaja ulaznica od 13. veljače

U četvrtak 23. veljače 2017. godine u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama upriličit će se javno snimanje glazbeno-scenskog spektakla HRT-ove emisije „Lijepom našom“. Početak programa je u 19 sati.

U bogatom kulturno-zabavnom programu u trajanju od tri i pol sata nastupit će brojna poznata imena iz svijeta glazbe, vokalne skupine, klape, KUD-ovi i mnogi drugi, a na HRT-u emitirat će se u dva dijela i to 4. i 11. ožujka.

Branko Uvodić, urednik i voditelj emisije, danas je posjetio dvoranu Bili Brig u Grudama. Jedino čega se boji je da će dvorana biti premalena za sve one koji žele doći na snimanje.

U prodaju će biti pušteno oko 1800 ulaznica, a prodaja kreće od 13. 2. 2017 godine, a možete ih kupiti u:

 • Caffe bar “Cinema” – Grude (Kino dvorana)
 • Caffe bar “Victorija” – Grude (Sportska dvorana)
 • Benzinska postaja “Perišić” Grude
 • Caffe bar “Aurora” Sovići
 • S.T.R. “Duhan” – Gorica (Kod Rame)
 • Caffe bar “AB” – Drinovci
 • Caffe bar “Tony” – Tihaljina

Cijena ulaznice je 5 KM

Uvodić je, skupa s načelnikom općine Grude Ljubom Grizeljom, gostovao i na radio postaji Grude gdje je otkrio i neka imena koja će nastupiti u emisiji. Obojica su izrazila veliko zadovoljstvo što je napokon ispravljena nepravda i što će se u Grudama održati javno snimanje jedne od najstarijih zabavno glazbenih emisija u regiji.

HKUD “Sloga” iz Gorice, HKUD “sv. Kata” iz Gruda, HKUD “sv. Ivan Krstitelj” iz Ružića, HKUD “Rodoč” iz Mostara, HKUD “Tihaljina”, HKUD “Hercegovac”, Klapa “Bratovština”, razne skupine iz Širokog Brijega, Mostara, Čapljine, Mate Bulić, Željko Bebek, Ivana Marić, Štef Jeršek, Zorica Andrijašević, samo su neka od imena koje je Uvodić spomenuo u svom gostovanju.

grude-online.info

 

 

14 komentara

 1. 13. ili 23. ?

  Like(1)Dislike(3)
 2. Za gosta. GLUPANE GLUPI

  Like(5)Dislike(0)
 3. Kako nema nitko od prestavnika vecinskih nacinalnosti u nasoj ljepoj…Hanka Paldum je bila u sirokom…ili Merima Catic,Safet Isovic..

  Like(0)Dislike(9)
 4. Hoće li biti Veljko Rašić,kralj dijaspore?

  Like(4)Dislike(4)
 5. Bili bi nam velika cast i zadovoljstvo a meni posebno da Gosp .Rasic bude glavna osoba sa Hrvatske estrade bude glavni pjevac Lijepom Nasom u Grudama covjek koji je vlasnik deset Albuma i vlastitih 105 pjesama. Veljko drži se tvoji vjerni su uvjek uz tebe i zbog tebe cemo biti u Grudama te večeri. Pozdravlja te tvoja vjerna ekipa iz Gruda.

  Like(2)Dislike(6)
 6. Hoce li prokisnjavat krov moga bi uvodic bit mokar ko cep

  Like(9)Dislike(1)
 7. Doce drug Dragan pocesljajte se.

  Like(0)Dislike(1)
 8. Ja sam za to da se napravi peticija za nastup najvećeg pjevača s ovih prostora, gospodina Veljka Rašića.
  Smatram da će emisija biti zakinuta u kulturološkom kao i etnografskom smislu, ukoliko ne bude dopušteno ovom velikom gospodinu, skromnom filantropu, da upotpuni večer svojim intelektualno zahtjevnim izvedbama.
  Nadalje, gosp. Veljko je dokazao da je renomirani pjevač, kada je ima trideset godina bio mentor još jednom pjevaču, gosp. Mati Buliću.
  Ta činjenica, sama po sebi, govori o veličini ovog nadasve sirovog talenta, slavuja Hercegovine.
  Pozdrav od njegove vjerne obožavateljice.

  Like(3)Dislike(3)
 9. KOMUNISTIČKE SNAGE

  Komunistička JRT KLADIMO SE DA ĆE DOĆI SVI ČLANOVI SKJ.
  Čović Bandić i ekipa koju su postavili preko partije.

  Like(0)Dislike(1)
 10. Gdje je članak od jutros – Dalibor Milas: Iseljavanje iz zemlje uhljeba i ratnih profitera ??? Sad će i ovaj komentar u smeće!?

  Like(0)Dislike(0)
 11. E pajdo pismeni
  -Sirovino Teška:
  Očito se da primjetiti da si pun mržnje i komplexa jer očito ti Gosp. Rašić ne da ni mirno spavat a taj isti Gosp. je učestvovao u brojnim Emisijama širom Lijepe Naše, Hercegovine kao i Dijaspore i da Gosp.Rasic ubuduće ne napravi niti jednu Pjesmu napravio je ih 105 vlastitih a ne prepjevanih i vec odavno ima svoje mjesto pod Suncem Dao nam je prekrasne Pjesme koje Volimo i rado slušamo cjeli nas Život. I na kraju sta da vam kazem draga “Obazavateljice” mirno spavaj i duboko diši jer jasno mi je kako Veljko Rašić voli reći vi ste Saka jada za Šaku dolara i evo nadam se da ćete imat u buduće mirni San. Vaš super Sirovi obozavatelj.

  Like(1)Dislike(3)
 12. ‘Ajde budaletino!
  Ti si nepismeniji od ovoga što ga prozivaš.
  Daj nekome od dice iz osnovne škole da ti sastavi 3-4 rečenice.

  Like(1)Dislike(1)
 13. Jedi ti Govna od mladoga Ovna vjerovatno ce ti bit slađa jer mladunci sisaju Mlijeko a od Mlijeka su najslađa.

  Like(2)Dislike(0)
 14. Jedite svi vi govna koji ste protiv Veljka. Dzaba vam se je naseravat. Covjek je ljudina, velika srca a pjesme su mu savrsenstvo. Prema tome jezik za Zube cobani!!

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.