SPORT KLUB kanali dostupni i korisnicima HT Eronet!

Kako se u javnosti dosta govori o mogućnosti praćenja Sport Klub kanala koji u svom programu nude vrhunske sportske sadržaje, kao što su gledaocima dobro poznate Engleska Premier Liga, Španjolska Primera, Grand Slam teniski turniri, Formula 1, NBA i brojni drugi prijenosi atraktivni svim ljubiteljima sporta, emiter kanala Sport Klub – United Media S.à.r.l. sa zadovoljstvom obavještava javnost da će ove kanale uskoro u svojim domovima moći pratiti i svi korisnici operatera JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar (HT Eronet), kao jednog od operatera sa najvećim brojem korisnika u BiH. Također, HT Eronet će putem ugovora o distribuciji koji je nedavno zaključio sa United Media S.à.r.l., svojim korisnicima omogućiti praćenje i drugih kanala iz ponude ovog emitera – N1, Orlando, Bambino, Grand, Lov i Ribolov.

United Media S.à.r.l. koristi priliku da još jednom pozove i sve druge zainteresirane operatere u BiH da se upoznaju sa ponudom za distribuciju kanala koje emitira United Media S.à.r.l., a koja je dostavljena svim zainteresiranim operatorima u BiH pod identičnim uvjetima, te da ispune uvjete koje su već ispunili Telemach, M Tel i HT Eronet, te zaključe ugovore sa našim lokalnim agentom i time omoguće svojim korisnicima praćenje vrhunskih sportskih sadržaja koje emitiraju naši kanali. Za svakog operatora je to moguće ukoliko ispuni uvjete, od kojih su najvažniji da: prijavljuje istinite podatke o broju korisnika, plaća račune na vrijeme (kako i sam traži od svojih korisnika), te ispunjava minimalne tehničke uvjete koje Sport Klubu propisuju vlasnici sadržaja.

Ukoliko niste među sretnim korisnicima operatora koji su već zaključili ugovore o distribuciji kanala Sport Klub, zatražite od vašeg operatora da vam omogući ove sadržaje, priopćeno je iz United Media.

8 komentara

 1. I na cemu cemo ih gledat?

  Like(1)Dislike(0)
 2. Vratite sport klubove na hometv

  Like(0)Dislike(0)
 3. Hoce li se ovo moci bez HOME.TV? Unaprijed hvala 🙂

  Like(1)Dislike(1)
 4. Pa home tv ide preko jebenog eroneta,majku jebali trebali bi ga pustit sve im jebem

  Like(1)Dislike(0)
 5. Home tv ide preko Eroneta al sta vrijedi kad pola grudske opcine je nema.

  Like(0)Dislike(0)
 6. Ajde konačno više! Samo kad će biti uvršten u paket home tv-a

  Like(0)Dislike(0)
 7. U toku sutrasnjeg dana

  Like(0)Dislike(0)
 8. Jeli ovaj eronet loža ili benzin

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.