Srednjoškolci u posjetu Korisničkoj podršci HT ERONET-a

U organizaciji Grada Mostara i HT ERONET-a, a u sklopu projekta „Volontiraj – Kreditiraj“, skupina mostarskih srednjoškolaca posjetila je Korisničku podršku HT ERONET-a u Mostaru.
Uz kratak uvod o telekomunikacijama općenito, i uslugama HT ERONET-a, objašnjena je i organizacijska i poslovna struktura Korisničke podrške. Uz to, predstavljen je niz usluga i korisničkih pogodnosti koje se tu kreiraju, a koje isključivo služe poboljšanju korisničkog iskustva.
U HT ERONET korisničkoj podršci agenti svakodnevno zaprimaju pozive i upite korisnika na brojeve – 0800 88888 i 0800 88000, te e-mail info@hteronet.ba, pružajući podršku i pomoć pri korištenju naših usluga, te informacije za sve proizvode i usluge. Besplatni telefoni podrške kao i telefonske informacije 1188 uz uslugu “izravnog spajanja s traženim brojem”, na raspolaganju su svima svakim danom od 0 do 24 sata. Na brojeve podrške korisnici mogu također iznijeti svoje prijedloge i eventualne probleme, a mogu to učiniti i elektroničkom poštom na adresu info@hteronet.ba.
Poseban naglasak se stavlja na korisnika i korisničko iskustvo, što se može vidjeti kroz odlazne kampanje koje se organiziraju kako bi se korisnike informiralo o pogodnostima usluga, upozorilo na nekontroliranu potrošnju ili poželjela dobrodošlica novim korisnicima koji započinju svoje “korisničko putovanje” u HT ERONET-u.
Učenici su potom obišli Kontaktni centar i doživjeli kako izgleda biti agent podrške, koji je najvažnija karika u cijelome procesu jer ostvaruje prvi kontakt s korisnicima.

1 komentar

  1. Dobri su sad bar hoce da se jave

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.