Stipe Filipović otkriva pet najpopularnijih frizura za narednu sezonu

Dolazak toplih dana obično obilježe nešto ležernije i ne-klasične frizure koje naglasak stavljaju na neobvezne pundže i lagane valove koje stilizira sunce i morska sol.

Smjernice u odabiru trendovskih frizura koje će doći kao odlično proljetno osvježenje naše beauty rutine, potražili smo kod bh.frizera Stipe Filipovića. 
Stipe je za MODAMO.info izdvojio pet frizura koje će rezultirati vašim modernim izgledom i kroz narednu sezonu!

„Kada gledamo frizure na pistama one su uvijek pomalo pretjerane, međutim, one nam daju smijernicu kakve frizure bi trebali nositi u sljedećoj sezoni, svakako u blažem obliku. Bilo da je kratka ili duga, nadolazeće sezone dominira nijansirana kosa.”

#1 Lob

Kosa pošišana do ključne kosti, stilizirana u male nepravilne valove koji se lako mogu napraviti doma.

image

#2 Wob- valoviti bob

Klasični bob stiliziran na drugačij način – nepravilni valovi najbolje karakteriziraju wob frizuru, gdje su uvijek vrhovi ravni.

image

#3 Surferski valovi

U svom pravom izdanju razbarušena kosa bila je hit devedesetih. Ponovno nam se vraća, ali na stuptilniji način i ovoga puta kao surferski valovi.

image

#4 Sivo-ljubičasti tonovi

Kada pričamo o boji kose, pedeset nijansi sivo-ljubičaste zasjest će na sami tron! Ljubičasta boja daje sjaj kosi kao nijedna druga nijansa!

image

#5 Hair up!

Kada su u pitanju namjenske frizure za neke događaje, neformalno podignuta kosa, kreirana u neklasičnu pundžu dominirat će na mnogim zabavama!

image

Modamo.info
Foto: allure.com, bob-hairstyle.com, express.co.uk , 15colgadasdeunapercha.com, ewhimsicalmess.files.wordpress.com, privatan album, buro247.hr

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.