Stipe Filipović predlaže 10 stylish frizura idealnih za nošenje na plaži 

Morska voda, sol i sunce često bolje stiliziraju našu kosu od uvijača za kosu, četke i preparata za kosu udruženih zajedno. Ležerne lokne koje nastaju dok bezbrižno uživamo na plaži, poželjna su ljetna frizura koja pokazuje našu opuštenost, ležernost i taj poželjni surferski look koji izgleda tako ženstveno.

Zbog visokih temperatura kosu često želimo skloniti s lica i stilizirati je tako da izgleda zanimljivo, moderno i ležerno. Tada biramo podignute i polupodignute frizure koje lijepo uokvire lice i naglase crte lica.

U razgovoru sa Stipom Filipovićem, poznatim bh.frizerom, saznali smo kojih će 10 frizura biti domišljat i praktičan odgovor na ljetne temperature na plaži.

Iz dosadašnjeg iskustva s plaže, znam da ima žena koje bi htjele imati frizuru kao iz salona i biti našminkane i pod vodom. Drage dame, vrijeme je da se „preobratite“, pustite da ljeto i more radi svoje, odmorimo se, napunimo baterije, te dopustimo i kosi da se odmori. Kada pričamo o frizurama ljeti, najbitnija je kombinacija praktičnosti i domišljatosti. Savršena frizura ljeti ne treba biti komplicirana, dapače, ona treba biti jednostavna, opuštena te mora odavati dojam vaše bezbrižnosti. Kada kažemo ljeto, to nas odmah asocira na more, plažu, kupanje. Naime, plaža i morska voda pozitivno utječu na naše raspoloženje ali i izgled. Morska voda vašu kosu će učiniti valovitom i egzotičnom, iskoristimo to kao dobru podlogu za izradu frizure koja će biti praktična na plaži te zavodljiva na noćnom tulumu.Klasičnom pletenicom koju smjestite na ne-klasično mjesto, učinite frizuru dominantnom ili ju pak spletite bezbrižno te ju tako učinite neodoljivom. Zavežite kosu u rep na najopušteniji moguć način ili ga pak ukrasite sa upečatljivom kopčom. Zavežite kosu i u malu bezbrižnu pundžu…

Modamo.info 

4 komentara

 1. Ima li išta za muške??

  Like(0)Dislike(0)
 2. Za muske;”rukom kroz kosu”…

  Like(7)Dislike(0)
 3. Čuj,poznati BiH frizer?! Dobro ti ga neko reklamira!

  Like(0)Dislike(2)
 4. Za”Novu”u pravu si,nije on poznat BiH frizer nego svjetski frizer…Inace,lani proglasen medju najbolja 4 svjetska frizera…samo ti lovi pokomene i budi mirna…

  Like(4)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.