Stipe Filipović predlaže 6 kreativnih načina kako stilizirati kosu u pletenicu ovog ljeta

U ljetnim mjesecima, pletenica je naš omiljeni odabir stiliziranja kose i SOS adut u rukavu kada nam nedostaje inspiracije za ležernu i chic frizuru. Osim što će skloniti kosu od lica, uz malo truda i pokoju ukosnicu za kosu može izgledati elegantno, casual ili romantično. Dakle, možete je nositi na posao, prvi spoj ili koktel zabavu. Upravo zbog toga smo u razgovoru s bh.frizerom Stipom Filipović otkrili još 6 načina stiliziranja pletenica koje jedva čekamo isprobati.
Što nam je Stipe preporučio, saznajte u nastavku.

Na modne piste su ih donijeli stilisti, a Hollywood ih objeručke prihvatio. Trend pletenice u kosi već nekoliko sezona caruje među frizurama. Skoro svaka javna osoba je u nekom trenutku imala ispletenu kosu. S obzirom da je pletenica relativno brza i zabavna zamjena za kosu zavezanu u rep,  s njom se može postići i casual i glamurozan izgled. Odlično je to što uz malo mašte klasičnoj pletenici možete dati moderan štih. Cijela kosa spletena u pletenicu ili samo pojedini pramenovi ispleteni u pletenicu, ako se urade na osebujan način,  vašoj frizuri dati će razigrani i zabavni ljetni izgled.

Budite posebni, nemojte kopirati, pomalo je dosadno na svakoj drugoj glavi vidjeti skoro pa identičnu pletenicu. Ne pletite klasičnu pletenicu, iskoristite maštu do maksimuma, igrajte se dok radite pletenicu. Ako imate otkačenu boju kose, poslužite se minimalizmom.

Plavuše si mogu priuštiti tanje pletenice, jer im boja kose dozvoljava to.

Ako imate svijetlo smeđu kosu, dijelove kose koje pletete natopite s kremom za kosu, samim time pletenica ce dobiti tamniju nijansu i više će se isticati iz kose.

Crna kosa zahtjeva pletenice većeg volumena kako bi došle do izražaja.

Ako je vaša kosa duga i jednobojna, upletite umjetnu kosu lude boje kako bi se dobila zanimljiva koloristika pletenice.

 

Ne dozvolite da se retro pletenica pretvori u etno pletenicu, budite kreativni i nepredvidljivi….

Modamo.info

 

3 komentara

  1. Kakvu ce on sebi isplesti?!?

    Like(0)Dislike(0)
  2. Ja sam

    Like(2)Dislike(0)
  3. Moj Stipe nije tebi lako. Kada vidim ove slike…oooo dobro se možeš skoncentrirat… a ona u kupaćem

    Like(0)Dislike(2)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.