Studenti iz Gruda autori aplikacije koja prati noćni život Hercegovine

Franjo i Marko iz Gruda, studenti Informacijskih znanosti te mag. ing. elektrotehnike, napravili su i pokrenuli web aplikaciju koja prati događaje u noćnim klubovima, nastupe bendova, dj-eva, čitatelje informira o nadolazećim događajima u regiji i šire.

Kako ističu, radi se o Internet aplikaciji koja je zamišljena kao glazbena mreža na kojoj se nalaze profili klubova i glazbenika, a koju možete posjetiti preko linka www.music-booking.com .

”Web aplikacija je zamišljena kao takva da krajnji korisnik (netko tko organizira vjenčanje, diskoteke, klubovi itd) može pronaći glazbenika s njegovom biografijom, kontaktom, pogledati njegove video uratke, fotogaleriju, poslušati njegove pjesme, vidjeti njegove prošle i buduće evente na kojima nastupa, te ga na kraju i bookirati”, rekao nam je Franjo, jedan od autora.

Dodaje kako je Music-booking.com zanimljiv široj populaciji zbog suradnje sa diskotekama, klubovima i caffe barovima.

Naime, sve one željne zabave i dobrog provoda koje nudi noćni život mogu na www.music-booking.com pronaći informacije o događajima koje organiziraju diskoteke i klubovi u skorije vrijeme.

Web aplikaciji se pristupa preko web browsera te je mobilno prilagodljiva (full mobile responsive). Franjo nam je za kraj rekao kako su iOS i Android aplikacija u izradi.

5 komentara

 1. Imaju li Franjo i Marko prezimena?

  Like(7)Dislike(0)
 2. Da su im prezimena navedena vjerojatno bi im takvi kao ti našli grešku u DNK kodu a samim time i u Javascript codu

  Like(12)Dislike(2)
 3. Za Williama

  Ne bih im sigurno tražio grešku, kad momci već rade nešto korisno i pohvalno da se zna tko su. No hard feelings.

  Like(6)Dislike(2)
 4. Skinuti ćeš aplikaciju, otići na stranicu kliknuti na Google oglas itd, ne treba im javno priznanje. Ovo je očiti sponzorirani članak btw

  Like(3)Dislike(4)
 5. noću se spava tko drži do sebe,ovi drugi koji ne vole sebe noću se uništavaju i pričaju nebuloze!?

  Like(3)Dislike(6)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.