projekti

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru: Javni poziv za studentske projekte

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru raspisuje Javni poziv za studentske projekte. Poziv je otvoren od 18. prosinca 2014. do 01. travnja 2015. godine. Mogućnost apliciranja imaju svi studenti i studentske organizacije Sveučilišta u Mostaru.

Za prijavu projekta nužno je pravilno ispuniti obrazac za projekte koji možete preuzeti s web stranice Studentskog zbora.

Odbor za projekte koji je izabran na 1. radnoj sjednici Predsjedništva koja se održala 01. prosinca 2014. godine pregledati će svaki dospjeli projekt i blagovremeno obavijestiti voditelje projekta o daljnjem postupku.

Da bi Vaš projekt bio uvršten u Dnevni red sjednice potrebno je dostaviti projekt najmanje 5 dana prije sazvane sjednice. Projekte zaprimljene van krajnjeg datuma te bez potpune dokumentacije Studentski zbor neće razmatrati, priopćeno je iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Napiši Komentar

Komentari su djelo i osobno mišljenje njihovih autora

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>